Rize, ilk kez bu desteklerden yararlanacak

Rize, ilk kez bu desteklerden yararlanacak

  • 0
  • 0

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) bu yıl dağıtacağı 248 milyon Euro hibe desteğinden Rize de faydalanmak istiyor.

TKDK Trabzon-Rize İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret ederek, TKDK’nın çalışmaları ve 2024 yılındaki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Vali Baydaş, TKDK'nın yürüttüğü proje ve çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek, “Rize bu desteklerden ilk kez faydalanacak, Rize'nin kalkınması adına TKDK büyük bir fırsattır. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız vakit kaybetmeden Rize irtibat ofisimizi ziyaret etsin. İlimize ne kadar çok yatırım kazandırırsak o kadar çok istihdam yaratmış oluruz" dedi. 

Türkiye genelinde 2024 yılında 248 milyon Euro (Yaklaşık 9 milyar TL) hibe desteği dağıtılacağını, bununla ilgili takvimin belirlendiğini, ilgililerin detaylara kurumun web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşabileceğini belirten Aydoğdu, “Rize'nin bu hibe desteğinden etkin olarak faydalanabilmesi için yoğun olarak çalışıyoruz. İlimizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak yatırımları desteklemekten mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Devrilen traktörün altında kalan kişi öldü

Devrilen traktörün altında kalan kişi öldü

  • 0
  • 0
Çocuk Cerrahi Servisi'ni çizimleri ile renklendirdi

Çocuk Cerrahi Servisi'ni çizimleri ile renklendirdi

  • 0
  • 0

Türkiye'nin en yüksek 4. dağı Kaçkar'ın yüksekliği kaç metredir?