Rize İl Özel İdaresi'nin 2023 yılı faaliyet raporu onaylandı

Rize İl Özel İdaresi'nin 2023 yılı faaliyet raporu onaylandı

  • 0
  • 0

Rize İl Genel Meclisi'nin mart ayı olağan toplantısında, Rize İl Özel İdaresi’nin 2023 yılına ait faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı başkanlığında yapılan mart ayı olağan toplantılarının ikinci birleşimine, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, genel sekreter yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

İl Özel İdaresi bünyesinde hazırlanan ve Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık tarafından meclis genel kuruluna sunulan İl Özel İdaresi 2023 yılı faaliyet raporu, üye görüşlerinin akabinde yapılan oylama sonucu oy çokluğu ile kabul edildi.

Karafazlı, oylamanın ardından yaptığı konuşmada 2023 yılı faaliyet raporunun hazırlanması ve belirlenen hedeflerin sahaya yansıtılması hususunda büyük bir özveriyle emek sarf eden başta genel sekreter Ümit Hüseyin Sarı olmak üzere genel sekreter yardımcılarına il genel meclisi üyelerine ve tüm il özel idare ekibine teşekkür etti.

Karafazlı, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak büyük bir titizlikle sahada yer aldıklarını ifade ederek “31 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni oluşacak meclis grubumuzla da aynı birliktelik ruhuyla başarılı çalışmalarımızın devamını diliyorum” dedi.

Toplantıda konuşan Vali Baydaş ise yerel seçimler öncesinde mevcut il genel meclis üyeleriyle son defa bir araya geldiklerini hatırlatarak 5 yıllık süre boyunca yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Ordu’da balıkçılar 1,5 kilogramlık mezgit yakaladı

Ordu’da balıkçılar 1,5 kilogramlık mezgit yakaladı

  • 0
  • 0
Samsun'da 5 milyon 730 bin makaron ele geçirildi

Samsun'da 5 milyon 730 bin makaron ele geçirildi

  • 0
  • 0