Rize Devlet Hastanesi'nin konforu artırıldı

Rize Devlet Hastanesi'nin konforu artırıldı

  • 1
  • 0

Rize Devlet Hastanesi'nde, hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla servis odaları yenilendi.

Rize Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevine geldikten sonra bir çok alanda başarılı işlere imza atan Şaban Ergene'nin öncülüğünde, Bakanlık ve hayırsever iş insanlarının katkılarıyla gerçekleştirilen yenileme çalışmaları kapsamında, Palyatif Servisi, Fizik Tedavi Servisi, Kardiyoloji Servisi, Ortopedi Servisi, Genel Cerrahi Servisi, Dahiliye Servisi, Göğüs Hastalıkları Servisi, Kadın Doğum Servisi, Üroloji Servisi ve KBB Servisleri'nde yenileme çalışmaları tamamlandı.

Yenileme çalışmalarıyla birlikte servis odalarında zemin kaplamaları, duvar kaplamaları, aydınlatma sistemleri, mobilya ve tıbbi cihazlar yenilendi. Ayrıca, hasta odalarında banyo ve tuvaletler de modernleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Vali İhsan Selim Baydaş, sağlık tesislerinin en fazla kullanılan tesisler olduğunu ve bu nedenle sürekli yenilenme ihtiyacı duyduklarını ifade etti. Vali Baydaş, yenileme çalışmaları için maddi destek sağlayan hayırsever iş insanlarına da teşekkürlerini iletti.

Yenilenmiş servis odalarıyla Rize Devlet Hastanesi'nde hastalara daha konforlu ve modern bir ortamda sağlık hizmeti sunulmaya başlandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Kamikaze dron AZAT göreve hazır

Kamikaze dron AZAT göreve hazır

  • 0
  • 0
Aranan firari 3 hükümlü saklandıkları evde yakalandı

Aranan firari 3 hükümlü saklandıkları evde yakalandı

  • 0
  • 0

Rize'de İlk yaş çay yaprağı hasadı ve kuru çay üretimi hangi yıl yapılmıştır?