Rize'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Rize'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

  • 0
  • 0

Rize'de emniyet ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında teknik analizler sonucu tespit edilen bir aracın il merkezindeki sanayi kavşağında yakalandığı belirtildi. 

Açıklamada, araç içinde bulunan şahsın yapılan üst ve araç aramasında; 4 parça halinde toplam ağırlığı 4,14 gram olan metamfetamin maddesi, 3 parça halinde toplam ağırlığı 21,41 gram olan sentetik cannobinoid (bonzai) maddesinin ele geçirildiği aktarıldı. 

Devam eden çalışmalarda şüpheli şahsa uyuşturucu madde temin ettiği tespit edilen diğer şüpheli şahsın ikameti ve ikamet yanında bulunan çaylık arazisinde de arama yapıldığının kaydedildiği açıklamada, söz konusu aramalarda; 5 parça halinde toplam ağırlığı 51,51 gram olan metamfetamin maddesi, 1 parça halinde toplam ağırlığı 38,54 gram olan esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca ve 45 adet fişek ile 1 adet pompalı tüfeğin ele geçirildiği bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, konu ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden birinin çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Rize'de Sakal-ı Şerif kayıplara karıştı

Rize'de Sakal-ı Şerif kayıplara karıştı

  • 0
  • 0
Rize’de site sakinlerinin fahiş aidat ve asansör tepkisi!

Rize’de site sakinlerinin fahiş aidat ve asansör tepkisi!

  • 0
  • 1

Hangi ülkenin Karadeniz'e kıyısı yoktur?