Rize’de Tıbbi Onkoloji Uzman sayısı 3’e çıktı

Rize’de Tıbbi Onkoloji Uzman sayısı 3’e çıktı

  • 0
  • 1

Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Kesen’in Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanmasıyla birlikte Rize’de onkoloji uzman sayısı 3’e yükseldi.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığınca yapılan atama ile Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Kesen’in Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermeye başladığı bildirildi. 

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ise yaptığı açıklamada, yeni doktor alımlarının kanser hastalarının tedavi süreçlerindeki aksaklıkları gidermek amacıyla yapıldığını belirterek, “Son derece önemli olan bu branşta vatandaşlarımızın hekime ulaşmada sorun yaşamamaları ve yoğunluktan dolayı tedavilerinde aksamalar olmaması adına hekim sayımız 3’e yükselmiştir.” dedi.

Tüm hasta grupları içerisinde ilgiye, özveriye hatta morale en çok ihtiyaç duyulan grubun  kanser hastaları olduğunu vurgulayan Tepe, kanser alanında tedavilerde aksaklıkların giderilmesi için özveriyle çalıştıklarını ifade ederek göreve yeni başlayan Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Kesen’ e başarılar diledi.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Erzurum’un kredisi arttı

Erzurum’un kredisi arttı

  • 0
  • 0
Sürmene Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Sürmene Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0

Türkiye'nin en yüksek 4. dağı Kaçkar'ın yüksekliği kaç metredir?