Rize’de ‘Sanat İyidir’ isimli resim sergisi düzenlendi

  • 1
  • 0

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde, Rize Halk Eğitim Merkezi tarafınca, ‘Sanat İyidir’ isimli resim sergisi düzenlendi.

Usta öğretici Duygu Gerçek Kutlu ve kursiyerlerinin düzenlemiş olduğu ‘Sanat İyidir’ isimli karma resim sergisi İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde sergilendi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde bugün saat 12.00’da düzenlenen serginin açılışı, Rize Valisi Kemal Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber tarafından gerçekleştirildi. 

Rize Valisi Kemal Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber, Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yavuz Yıldırımkaya, kurs eğitmenleri ve kursiyerlerin katıldığı ‘Sanat İyidir’ karma resim sergisine vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yavuz Yıldırımkaya, sergide toplam 234 resim sergilendiğini söyleyerek, "Bugün düzenlendiğimiz sergide her yaştan ressamın resimleri bulunuyor. Toplam 2 aylık bir çalışmayla bu sergiyi gerçekleştirdik. Katılımın yoğun olması bizi çok mutlu etti" dedi.

Neslihan Ayar Çeber, sergideki bütün resimleri teker teker inceleyip kursiyerlerle konuştu.

Sergi, Neslihan Ayar Çeber, Yavuz Yıldırımkaya,  kurs eğitmenleri ve kursiyerlerin toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

  • 0
  • 0
Rize’de Gençlik ve Spor Festivali düzenlenecek

Rize’de Gençlik ve Spor Festivali düzenlenecek

  • 1
  • 0

Rizespor hangi tarihte 'Çaykur Rizespor' adını almıştır?