Rize’de Özgüven Market 4. şubesini açtı

  • 0
  • 0

Rize’de faaliyet gösteren Özgüven Market, Menderes Bulvarı Gülbahar Mahallesi’nde 4. şubesini açtı. 

Özgüven Market’in yeni şubesi, hem istihdama hem de Rize’nin ekonomisine katkı sağlayarak bölge halkına hizmet sunmaya başladı.

İl merkezinde gerçekleştirilen açılış törenine birçok davetli, misafir ve müşteriler katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baş, sade bir açılışla müşterilere hizmet vermeye başladıklarını belirtti ve katılan herkese teşekkür etti. 

"Bu dönemde görkemli bir açılıştan kaçındık. Açılışımıza gelen tüm dostlarımıza teşekkür ederim," diyen Baş, açılışta edilen duaların ardından müşterileri ağırlamaya başladıklarını aktardı.

37 Yıllık Tecrübenin Son Noktası: 4. Şube  
Ahmet Baş, Özgüven Marketler zincirinin gelişim sürecini şu sözlerle anlattı:  
“37 yıl önce amcamın bize aldığı bir el arabasıyla ticarete başladık. 15 yıldır perakende sektöründeyiz, önce pazarcılık yaptık, ardından toptancılığa geçtik. 2010’dan beri Özgüven adı altında marketçilik yapıyoruz. 70 metrekarelik bir dükkânla başladık ve Allah’ın izniyle bugün 4. şubemizi açtık.” 

Çalışan Sayısı 250’yi Aştı
Baş, 210 olan çalışan sayısının yeni şubeyle birlikte 250’yi aştığını belirtti: “İlimize ve ekonomimize katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bize destek olan herkese teşekkür ederim, aramızdan ayrılan dostlarımıza da rahmet diliyorum.”

Yoğun İlgi ve Kampanyalar  
Açılışın ardından marketin kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar, mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle indirimli ürünler ve kampanyalar büyük ilgi gördü.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Emniyet ve jandarmaya 9 yeni araç tahsis edildi

Emniyet ve jandarmaya 9 yeni araç tahsis edildi

  • 0
  • 0
Amasya’da devrilen tırın sürücüsü yaralandı

Amasya’da devrilen tırın sürücüsü yaralandı

  • 0
  • 0

Rize'den karayolu ile hangi kente ulaşım daha uzun süren?