Rize'de Millet İttifakı'nın Kadın Kolları el ele verdi

Rize'de Millet İttifakı'nın Kadın Kolları el ele verdi

  • 0
  • 0

Rize'de Millet İttifakı'nın kadın kolları, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Rize Merkez İlçe kadın Kolları Başkanı Berrin Piyadeoğlu, Millet İttifakı kadınlarıyla birlikte seçim çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti.

"Kapı Kapı Dolaşıyoruz"
Piyadeoğlu, "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 'Türkiye'de Umut Taşı' ve 'Aile Destek Sigortası' el ilanlarını köy köy, mahalle mahalle gezerek kapı kapı dolaşıyoruz. Rize'de ayak basmadık cadde ve sokak, kapısını çalmadığımız ev yok. 14 Mayıs'a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

"Birleşe Birleşe Kazanacağız"
Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Yıldız ise “Bu seçim kazanılacaksa birlikte çalışma ile kazanılır. Millet İttifakı partilerinin kadın kolları birlikte çalışarak 'tek adam' rejimini değiştirmek için kapı kapı Rize'yi dolaşıyoruz. 'Birleşe birleşe kazanacağız' ilkesiyle çalışmalarımıza seçim tarihine kadar devam edeceğiz” diye konuştu.

"Amacımız Rize’den En Az Bir Milletvekili Çıkartmak"
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fatma Nur Zorlu da “Gece gündüz demeden İYİ Partili kadınlar, Millet İttifakı kadınlarıyla birlikte çalışıyoruz. Amacımız Rize’den en az bir milletvekili çıkartmak ve Cumhurbaşkanı olarak Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçtirmektir. Bu amaçla Millet İttifakı kadınları el ele verip çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Hızır Hop vefatının 3. yılında kabri başında anıldı

Hızır Hop vefatının 3. yılında kabri başında anıldı

  • 0
  • 0
Kaçakçılık operasyonunda 2 kişi yakalandı

Kaçakçılık operasyonunda 2 kişi yakalandı

  • 0
  • 0

Camiönü mahallesinin eski adı nedir?