Rize’de kura günü: 1000 işçi alınıyor

Rize’de kura günü: 1000 işçi alınıyor

  • 0
  • 1

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Rize’de 1000 işçinin istihdam edileceği noter kurası bugün çekilecek.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle toplam 1000 kişilik İşgücü Uyum Programı (İUP) başlatılacak.

4-8 Eylül tarihleri arasında alınan başvurular için kura çekimi bugün saat 16.00’da, Rize Lisesi Konferans Salonu'nda yapılacak.

Kura sonuçları rizedeyiz.com ve rizetakip.com adreslerinde olacak.

10 AY ÇALIŞMA SÜRESİ
Program kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen il genelindeki okullarda, katılımcılar temizlik, bakım ve onarım işlerinde yaklaşık 10 ay süresince haftanın belirli günlerinde tam gün şeklinde çalışacak. 

PROGRAM DETAYI
Program, ilk 4 hafta, haftada 5 gün ve sonraki haftalarda haftada 3 gün olarak uygulanacak olup çalışma günleri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek. Katılımcılara İŞKUR tarafından, program kapsamında çalıştıkları her gün için günlük net 566,73-TL olacak şekilde cep harçlığı ödenecek. Ayrıca yine İŞKUR tarafından, katılımcıların iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası katılım sağladıkları gün üzerinden karşılanacak. (emekliliğe yönelik sigorta primi kapsamında değildir).

Haber : DERYA ÇATAN

  • Misafir

    Misafir

    TYCP KALKTİ İSKUR SSK PRİM YATİRMİYOR ARTİK ISTEN CIKTIMI GSS KAPANIYOR TYCP KALKMASI KOTU OLDU

    Cevap yaz
    10.09.2024 11:55
Yorum Yap

Ahşap evde çıkan yangın hasara yol açtı

Ahşap evde çıkan yangın hasara yol açtı

  • 0
  • 0
Rize'de temizlik görevlisi bulduğu paranın sahibini arıyor

Rize'de temizlik görevlisi bulduğu paranın sahibini arıyor

  • 1
  • 0

Hangi dağ, Rize sınırları içerisinde yer almaz?