Rize'de çocuğunun ayağını ezen teknikerden şikayetçi oldu

Rize'de çocuğunun ayağını ezen teknikerden şikayetçi oldu

  • 2
  • 2

Rize'de iş insanı Hasan Fehmi Özen, hastanede çocuğunun ayağını röntgen cihazıyla ezdiğini iddia ettiği teknikerden şikayetçi oldu.

İddiaya göre Rize Devlet Hastanesi'nde çalışan röntgen teknikeri tarafından, iş insanı Hasan Fehmi Özen’in 4 yaşındaki oğlunun ayağını röntgen cihazıyla ezildi.

Oğlunun ayağı ezildiği için tepki gösteren Özen, kendisinden şikayetçi olan teknikeri mahkemeye verdi.

Yaşadığı mağduriyeti duyurmaya çalışan Özen, Rize Takip’e açıklamalarda bulundu.

4 yaşındaki oğlunu rahatsızlığı nedeniyle Rize Devlet Hastanesi Ortopedi Servisine götürdüğünü söyleyen Özen, ”Oğlumu röntgen birimine götürdüm. Orada tekniker arkadaş oğlumu platforma çıkardı. İlk filmi çektikten sonra ikinciyi çekmek için tekrar pozisyon aldırdı. Oğlumu o sırada hareket etmesin ve tekniker abisini dinlesin diye uyardım. Tekniker arkadaş platformun düğmesine bastı ve cihaz aşağıya inmeye başladı. Oğlumun ayağına denk geleceğini gördüğümde teknikeri uyardım. O da bana ‘işime karışma’ dedi. Oğlumun botu ezilmeye başlayınca acıdan bağırmaya başladı. O sırada ben oğlumu çıkarırken tekniker ‘sen karışmazsan böyle olmazdı’ diyerek bana karşı elini sallamaya başladı. Ben de teknikerin elini indirerek ‘bana artistlik yapma’ dedim. O da ‘bana dokunamazsın’ diyerek tehdit etmeye başladı. Ben de oğlumun ağladığını görünce ‘çocuk korkuyor, dışarıda konuşalım’ dedim. Diğer tekniker gelerek bizi ayırmaya geldi. Başka bir kadın tekniker ise oğlumu sakinleştirmeye çalıştı” diye konuştu.

TEKNİKER BEYAZ KOD UYARISI YAPTI, 13 BİN LİRA PARA CEZASI GELDİ

Çocuğunun acı hissederek bağırdığını ve korktuğunu dile getiren Özen, “İkinci tekniker de şahitlik yaparak benim vurduğumu söylüyor. Filmler çekildikten sonra olay büyümesin diye şikayetçi olmayacaktım. Oğlumu alıp kapıdan çıktığımda kalabalığı gördüm. Tekniker, kendisine dokunmam sebebiyle ‘beyaz kod’ uyarısı yapmış ve şikayette bulunmuş. Onun üzerine ben de şikayetçi oldum. Başhekime çıktık, bizi oğluma zarar gelmemesi sebebiyle sakinleştirmeye çalıştı. Tekniker, karakola gidip şikayetçi olmuş. Mahkeme kağıdı geldi ve ifadem istendi. Ben de şikayetçiyim. 9 bin 200 lira avukat parası, 3 bin 600 lira elini indir diye eline dokundum diye para cezası ve 290 lira dosya masrafı olmak üzere yaklaşık 13 bin lira para cezası geldi. Avukatım ile beraber şikayetçi oldum. Süreç devam ediyor. İnşallah mağduriyetim düzeltilecektir” ifadelerine yer verdi.

Haber : Cansu Şalambar

  • Misafir

    Misafir

    Yanlış etmişsin.Önce dövecektin.

    Cevap yaz
    02.06.2023 15:25
  • Misafir

    Misafir

    Öyle insanları ilk döveceksin kendilerini doktor sanmaya paşa sanmaya başladılar devlet hastanesindeki çogu yer öyle kendilerini haklı çıkarma peşindeler başhekim çıkma da kendi çalışanını haklı çıkarırlar her zaman

    02.06.2023 18:12
Yorum Yap

Yığılca'da araçtan yola düşen tomruk kaldırıldı

Yığılca'da araçtan yola düşen tomruk kaldırıldı

  • 0
  • 0
Mutfak tüpü çakmakla kontrol edilirken patladı

Mutfak tüpü çakmakla kontrol edilirken patladı

  • 0
  • 0

TSK'nin ilk kadın amirali olan Rizeli subay?