Rize ASKF Başkanı Çelik: Ortak dileğimiz fair-play'in yaşandığı bir sezondur

Rize ASKF Başkanı Çelik: Ortak dileğimiz fair-play'in yaşandığı bir sezondur

  • 0
  • 0

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Çelik, fikstür çekimi yapılan Rize Süper Amatör'de yeni sezonun fair-play çerçevesinde geçmesini temenni ettiği ve ortak dileklerinin bu yönde olduğunu dile getirdi.

Rize Süper Amatör'de 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. 12 takımın mücadele edeceği yeni sezonun ilk haftası 28 Ekim'de başlayacak.

Rize ASKF Başkanı Ali Çelik fikstür çekiminin ardından yaptığı açıklamada, fair-play ruhuna vurgu yaparak, "Hepimizin ortak dileği dostluğun, kardeşliğin ve fair-play'in yaşandığı, kötü olayların, çirkinliklerin ve sakatlıkların olmadığı bir sezondur" dedi. 

"Yeni Sezonda Dostluğu Yaşatalım"
Amatör liglerdeki tüm takımların heyecanla, yeni beklentilere ve hedeflere yürüyeceğinin belirten Çelik, "Futboldaki rekabet 22 hafta boyunca en üst düzeye çıkacak. Her sezon başlangıcında benzer açıklamalar ve konuşmalar yapılır, iyi dilekler, temenniler futbol kamuoyuyla paylaşılır. Çünkü hepimizin ortak dileği dostluğun, kardeşliğin ve fair-play'in yaşandığı, kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların ve olumsuz söylemlerin ise yaşanmadığı bir sezondur. Futbolun tüm paydaşlarının, bu bilinç doğrultusunda sağlayacağı katkı ile futbolumuzun geliştiği ve tarihi başarıların yakalandığı bir sezon umut ediyorum. Gelin, futbol ailesi olarak yeni sezonda bunu başaralım ve dostluğu yaşatalım.” diye konuştu.

"Kardeşlikle Dolu Bir Sezon Diliyorum"
Çelik, sezona dair tüm beklentilerin gerçekleşmesinin öncelikle futbolcu ve teknik kadroların; iyi, güzel ve kaliteli futbola inanmasına ve bu yönde davranış göstermesine bağlı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Şimdiden başkanlarımızı, yöneticilerimizi yapıcı mesajlar vermeye ve sağduyuya davet ediyorum. Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bizler de yeni sezon öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm kulüplerimize, sahalarda görev yapacak hakem, temsilci ve gözlemciler ile tüm sporseverlere başarı, mutluluk ve fair-play ruhunun yaşandığı, kardeşlikle dolu bir sezon diliyorum." dedi.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Bahçede yakalanan yılan doğaya salındı

Bahçede yakalanan yılan doğaya salındı

  • 0
  • 0
Rize'de genç nüfus oranı 13,4 oldu

Rize'de genç nüfus oranı 13,4 oldu

  • 0
  • 0

Ç.Rizespor, Didi Stadı'nın açılışında hangi takımla özel bir maç yapmıştır?