Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ sefer saatleri

Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ sefer saatleri

  • 3
  • 0

Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ kalkış noktaları, HAVAŞ otobüsleri kaç saatte bir kalkıyor? En çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Merak edilen soruların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Rize-Artvin Havalimanı arasında HAVAŞ seferleri devam ediyor. HAVAŞ, Rize-Artvin Havalimanı'ndan Rize ve Artvin şehir merkezlerinin yanı sıra Pazar, Çayeli, Derepazarı, İyidere, Ardeşen, Fındıklı ilçeleri ile Kendirli beldesi arasında karşılıklı olarak HAVAŞ servisleri yolcu taşıma hizmeti vermektedir.

Rize HAVAŞ otobüslerine binişlerde; servis kalkış saatlerinden 15 dakika önce kalkış noktalarında bulunulmalıdır. HAVAŞ Servisine güzergah içerisinde binilecekse kalkış saatinden önce telefon ile bilgi verilmesi ve Rize HAVAŞ güzergahında ara duraklardan binecek yolcuların HAVAŞ Servislerine binmeden önce 0850 222 0 487 HAVAŞ çağrı merkezini araması gerekmektedir.

Rize ile Rize-Artvin Havalimanı arası Rize HAVAŞ ücreti: 120 TL, Çayeli ile Rize-Artvin Havaalanı arası Havaş ücreti: 90 TL, Derepazarı ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 170 TL, Fındıkllı ile Rize-Artvin Havalimanı arası HAVAŞ ücreti: 120 TL ve İyidere ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 190 TL, Pazar ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 60 TL, Ardeşen ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 90 TL, Kalkandere ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 200 TL,  olarak belirlenmiştir.

HAVAŞ İletişim Bilgileri:
Telefon: 444 11 42
Web sitesi: https://havas.net/

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

  • 0
  • 0
İsmet Satır: Barış Alper Yılmaz'ın sevinci maçın önüne geçti

İsmet Satır: Barış Alper Yılmaz'ın sevinci maçın önüne geçti

  • 0
  • 1

Rizeli efsane futbolcu Şenol Birol'a 'Şenol Birol Gol' filminde eşlik eden Yeşilçam yıldızı?