Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ kalkış noktaları?

Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ kalkış noktaları?

  • 1
  • 0

Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ kalkış noktaları, HAVAŞ otobüsleri kaç saatte bir kalkıyor? En çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Merak edilen soruların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Rize-Artvin Havalimanı arasında HAVAŞ seferleri devam ediyor. HAVAŞ, Rize-Artvin Havalimanı’ndan Rize ve Artvin şehir merkezlerinin yanı sıra Pazar, Çayeli, Derepazarı, İyidere, Ardeşen, Fındıklı ilçeleri ile Kendirli beldesi arasında karşılıklı olarak HAVAŞ servisleri yolcu taşıma hizmeti vermektedir.  

HAVAŞ servisleri Rize’ye gidişte yolcu indirme Noktaları:
Çayeli:
 Çiçek Taksi, Aytemiz Petrol karşısı, Şeref Turizm önü,
Rize: Gündoğdu Camii önü, Tıp Fakültesi önü belediye durağı, Rize Valilik Yanı ATM'ler Durağı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi önü belediye durağı
Derepazarı: PTT önü
İyidere:  Sarayköy merkez durağı, İyidere Köprüsü, İyidere Merkez eski belediye önü
Kendirli: Kalkandere Kendirli yol ayrımı Karafazlıoğlu Petrol
Rize HAVAŞ Otobüsleri, Rize-Artvin Havalimanı kalkışından sonra, şoförün önceden ikaz edilmesi durumunda, ana güzergahlar üzerinde belirtilen noktalarda yolcu indirmektedir. 

Rize şehir merkezinden Rize-Artvin Havalimanına HAVAŞ durakları:
Kendirli:
  Kalkandere Kendirli yol ayrımı Karafazlıoğlu Petrol
İyidere:  Sarayköy merkez durağı, İyidere Köprüsü, İyidere Merkez eski belediye önü
Derepazarı: PTT önü
Rize: Tıp Fakültesi önü belediye durağı, Rize kütüphane yanı belediye durağı, Tevfik İleri Meslek Lisesi önü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi önü belediye durağı, Gündoğdu Camii önü
Çayeli: Çiçek Taksi, Aytemiz Petrol karşısı, Şeref Turizm önü 

Rize HAVAŞ otobüslerine binişlerde; servis kalkış saatlerinden 15 dakika önce kalkış noktalarında bulunulmalıdır. HAVAŞ Servisine güzergah içerisinde binilecekse kalkış saatinden önce telefon ile bilgi verilmesi ve Rize HAVAŞ güzergahında ara duraklardan binecek yolcuların HAVAŞ Servislerine binmeden önce 0850 222 0 487 HAVAŞ çağrı merkezini araması gerekmektedir.

Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ ücreti ne kadar?
Rize ile Rize-Artvin Havalimanı arası Rize HAVAŞ ücreti: 80 TL, Çayeli ile Rize-Artvin Havaalanı arası Havaş ücreti: 55 TL, Derepazarı ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 120 TL, Fındıkllı ile Rize-Artvin Havalimanı arası HAVAŞ ücreti: 80 TL ve İyidere ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 130 TL, Pazar ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 30 TL, Ardeşen ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 55 TL, Kalkandere  ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 140 TL olarak belirlenmiştir.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Uyuşturucu operasyonunda bir zanlı yakalandı

Uyuşturucu operasyonunda bir zanlı yakalandı

  • 0
  • 0
Rize’de kentsel dönüşüm konutları teslim ediliyor

Rize’de kentsel dönüşüm konutları teslim ediliyor

  • 0
  • 0

Başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı, çekimleri Rize'de yapılan 2010 yapımı film?