Pınar Kuk: Tüm Türkiye, Rize ne güzel yönetiliyor diyecek

Pınar Kuk: Tüm Türkiye, Rize ne güzel yönetiliyor diyecek

  • 0
  • 0

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Rize Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Pınar Kuk Rize’yi en yaşanabilir şehir yapacaklarını ifade ederek, “Tüm Türkiye Rize’yi konuşacak, Rize ne güzel yönetiliyor diyecek” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Rize Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Pınar Kuk, adaylık sürecindeki hedeflerini açıkladı.

Yaptığı açıklamada, Rize’nin çok köklü siyasetçiler yetiştirdiği ama maalesef bugüne kadar Rize’den hiçbir kadın milletvekili çıkmadığını söyleyen Kuk, bunun Rize için büyük bir eksiklik olduğunu söyledi.

“RİZE’Yİ EN YAŞANABİLİR ŞEHİR YAPACAĞIZ”
Rize’yi dünyanın yaşanabilir şehri yapmak istediklerini ifade eden Kuk, Arama motorlarına en yaşanabilir şehirleri yazınca Rize çıksın istiyoruz. Bu çok zor falan değil, Rize’nin en yaşanabilir şehir olması lazım. Rize coğrafyası güzel, yeşili-mavisi, doğası, insanları gayretli ama bir dokunuş eksik, o dokunuşu da biz yapacağız. Rize’yi en yaşanabilir şehir yapacağız” dedi.

“TÜM TÜRKİYE RİZE NE GÜZEL YÖNETİLİYOR DİYECEK”
Kuk açıklamasında Rize’de çarpık şehirleşme söz konusu olduğunu aktararak, Rize’nin birçok noktasında sokaklar dar, karanlık. Rize’de kapsamlı dönüşüm yapacağız. Bu gördüğünüz kötü manzara, çarpık şehirleşme, trafik sorunu ve sosyal hayatın olmaması gibi sorunların hepsi bitecek. Tüm Türkiye bakın Rize ne güzel yönetiliyor, kadın belediye başkanı geldi Rize’yi aldı götürdü diyecek. Evet bunlar kısa vadede biraz zor ama imkansız değil, ben bunları yapmaya geliyorum” diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Kahverengi kokarcaya karşı ağaçlara tuzaklar asılıyor

Kahverengi kokarcaya karşı ağaçlara tuzaklar asılıyor

  • 0
  • 0
Rize'de uyuşturucu ile yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı

Rize'de uyuşturucu ile yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı

  • 0
  • 0

''Uzumayi'' hangi aydır?