Palut: Panik olursak üst üste hatalar yapabiliriz

  • 1
  • 0

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, transferlerin gecikmesine karşın temkinli olmaları gerektiğini vurgulayarak, "Bazen futbolcuların kararı son anda değişebiliyor. Şu an takım olarak panik olursak üst üste hatalar yapabiliriz. Hatalar yapmak istemiyoruz." dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon çalışmaların 3. etabına Rize'de başladı. 

Yeşil-mavililerin teknik direktörü İlhan Palut, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya gelerek, açıklamalarda bulundu. 

İlk ve ikinci etap çalışmalarını Erzurum'da tamamladıklarını hatırlatan Palut, "Dün itibariyle Rize'deki hazırlıklarımıza başladık. Cumartesi günü Başakşehir ile bir hazırlık karşılaşması oynayacağız. Önümüzdeki hafta pazar günü de Adana Demirspor maçıyla lige başlamış olacağız” dedi.
  
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Palut, "Transferde ilk geldiğimiz günden beri yoğun çalışmalar sürdürüyoruz. Bazen futbolcuların kararı son anda değişebiliyor. Şu an takım olarak panik olursak üst üste hatalar yapabiliriz. Hatalar yapmak istemiyoruz. Evet geç oldu. Doğru ama biz kadroyu iyi oyuncularla takviye yapmak istiyoruz. Biz doğru oyuncularla takımda bir yapı oluşturmak istiyoruz. Süper Lig’de yere sağlam basacak bir takım oluşturmak istiyoruz." diye konuştu.  

Palut, transfer çalışmalarında son aşamaya gelinen futbolcuların olduğunu kaydederek, "Artık son dakika gelişmeler olumsuz olunca oyuncu takıma katılmadan transfer etmiş gözüyle bakamıyoruz. Gerçekten yoğun bir çalışma var. Takımımız doğru takviyelerle desteklenecek. Tabiki de transferler daha erken olsaydı daha iyi olabilirdi“ ifadelerini kullandı.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut'tan birlik çağrısı

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut'tan birlik çağrısı

  • 0
  • 0
Emekli öğretmenin cesedi gölette bulundu

Emekli öğretmenin cesedi gölette bulundu

  • 0
  • 0

Rize'nin turistik yerlerinde de yapılan, 'ipte kayma' adıyla bilinen spor?