Olawoyin, Alanyaspor maçını değerlendirdi

Olawoyin, Alanyaspor maçını değerlendirdi

  • 0
  • 0

Çaykur Rizespor’umuzun Nijeryalı oyuncusu Ibrahim Olawoyin, Alanyaspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Olawoyin, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi saat 19:00’de deplasmanda Alanyaspor ile oynanacak maç öncesinde Mehmet Cengiz Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda iyi sonuç alamayarak camiayı üzdüklerini söyledi.

Takım olarak bu durumdan çıkmak için çalıştıklarını ifade eden Olawoyin, “Takım olarak birlik içerisinde bu durumdan çıkmak için çalışıyoruz. Gidişatı lehimize çevirmek için mücadele ediyoruz. Sezon yeni başladı. Maç maç takımın ve kendi performansımın iyiye gideceğini inanıyorum. ” dedi.  

Ligde takımlar arasında çok büyük farklar olmadığına değinen Nijeryalı futbolcu, “Bu sezon yeni oyuncular aramıza katıldı. Yeni bir takım oluşturduk. Bizim birbirimizi tanımamız, oyun içerisinde birbirimizi anlamamız biraz zaman alacaktır ama maç maç giderek hepimiz hem bireysel hem de takım olarak daha iyi duruma geleceğiz. Kendimizi geliştireceğiz. Alanyaspor karşısında da iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Teknik Direktör İlhan Palut’un takımın başarısı için yoğun çalışma yürüttüğüne işaret eden Olawoyin, “Hocamız bizleri motive ederek daha sıkı çalışmamızı sağlıyor. Bizler de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha iyi sonuçlar için hep birlikte mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Rize'ye geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Rize'ye geliyor

  • 0
  • 2
Rizespor taraftarı Narin Güran'ı unutmadı

Rizespor taraftarı Narin Güran'ı unutmadı

  • 0
  • 0

Rize halk kültüründe 'yağmur duası'nın diğer adı nedir?