Oktay Kaynarca’nın tercihi feretiko oldu

Oktay Kaynarca’nın tercihi feretiko oldu

  • 2
  • 0

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümleri Rize ilinde çekilirken dizinin başrol oyuncusunun kıyafet seçimi Rize’de üretilen feretiko (Rize bezi) olarak bilinen kumaştan yapılan kıyafetler oldu.

Kaynarca, izleyenlerin karşısına Rize bezi el dokumasından yapılan gömlek ve pantolonu tercih ederek dizide rol aldı. Ünlü oyuncu kıyafetin sunduğu rahatlığın ve konforun çok farklı olduğunu söyledi. 

Dizide giyilen bu kıyafetlerin Talip Kahraman Halk Eğitim Merkezinde Mukaddes Kuk ve Yücel Bayraktar tarafından hazırlandığı öğrenildi. 

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban'ın paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezon ne zaman?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAN 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezonun ilk fragmanı 'Yakında ATV'de' notuyla paylaşıldı. Dizinin yeni sezon tarihi henüz belli olmazken; 2. sezonun eylül ayının ortasında ekranlara geri dönmesi bekleniyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?
Cezayir ve Dumrul karşı karşıya kalır ve birbirlerine silahlarını doğrultur. Dumrul'un Cezayir'i vurmak için elinde fırsat olmasına rağmen Cezayir'i vurmaz. Cezayir, Dumrul'a kendisini neden vurmadığını sorunca aldığı cevap Cezayir'i daha çok öfkelendirir.

Cezayir, Dumrul ve Tatavlalı'dan kurtulmak için plan yaparken Dumrul da Tatavlalı'ya teklifte bulunur. Eğer Tatavlalı, Dumrul'dan aldığı görevi yerine getirirse hayalini kurduğu özgürlüğüne kavuşacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAN OYUNCULARI KİM?
Oktay Kaynarca (Cezayir)
Ebru Özkan Saban (Leyla)
Pelin Akil (Firuze)
Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba)
Hakan Karahan (Dumrul)
Erkan Sever (Orhan)
Ragıp Savaş (Atakan)
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas)
Eren Vurdem (Azamet)

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

RİMER, İstanbul’da Rizelilerin sıcak evi olmaya devam ediyor

RİMER, İstanbul’da Rizelilerin sıcak evi olmaya devam ediyor

  • 1
  • 0
Tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

Hangisi Rize'nin sahil ilçelerinden birisi değildir?