Öksüz: Transfer dönemi bitiyor, Rizespor geç kaldı

  • 1
  • 1

Eski futbolcu, antrenör ve spor yorumcusu olan Osman Öksüz ve İsmet Satır’ın hazırlayıp yorumcu olarak katıldığı programda Çaykur Rizespor’un bu sezon transferde geç kaldığı konuşularak, son günlere geldik fakat yüzde 50 transfer bitirilemediğine vurgu yapıldı.

Rize Takip ekranlarında her hafta pazartesi akşamları 20:00’de yayınlanan program da konuşan Osman Öksüz, transfer döneminin kısa sürede biteceğini belirterek, henüz sağ açık, sol açık, forvet birde libero transferi yapılmadığını söyledi.

Spor yorumcusu olan Osman Öksüz, Rizespor’da kadronun bas bas transfer bağırdığını belirterek, “Kulübemizde sonradan oyuna girip katkı yapacak oyuncu yok. Bir tek Amir var. Her zaman isimsiz transferler tutmuyor. Zeqiri, Varesonovic ve Mocsi’yi bulduk ama bir yere kadar taşıyabiliyorlar. Artık bize bir yere kadar değil biz bu ligde rahatlayabilmemiz için bize transfer lazım. Biz bilmediğimiz adamları değil. Artık bildiğimiz adamları almamamız lazım. Diğer birçok takım saldırıyor transfere. Yukarıyı hayal ederken biz anda korku başladı. Diouf takımdan ayrılacak. Bir tane daha yabancı hakkımız var. Halil Dervişoğlu’nu benim bildiğim hocaya sunmuşlar herkes eleştiriyor ama eğer hiç olmayacaksa Halil Dervişoğlu alternatif olabilir. İlhan Hoca’nın oynatmış olduğu formata uyuyor. Halil’i de eleştirenler çok ama oynamış olduğumuz formatta alternatif Halil olabilir. Daha önce sağ açık ve sol açık lazım çünkü o bölgelerden hiç bir şey üretemiyoruz. Forvet dersen sadece Ali Sowe ile bu lig bitmez. Transferde şimdiye kadar yüzde 50’si yapıldı. Artık saatler kaldı” diyerek transferde son saatlerin ne göstereceklerini beklediklerini söyledi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Rize'de ağustos ayında 300 konut satıldı

Rize'de ağustos ayında 300 konut satıldı

  • 0
  • 0
Rize'nin 8 aylık çay ihracatı 7,4 milyon dolar oldu

Rize'nin 8 aylık çay ihracatı 7,4 milyon dolar oldu

  • 0
  • 0

2021'de Bilardo 1. Ligi Türkiye Şampiyonu olarak Avrupa'da Rize ve Türkiye'yi temsil eden takım?