Öksüz’den Çaykur Rizespor taraftarına çağrı

  • 0
  • 0

Spor Yorumcusu Osman Öksüz, Çaykur Rizespor taraftarlarına takıma destek olma çağrısında bulundu.

Eski futbolcu, antrenör ve spor yorumcusu olan Osman Öksüz ve İsmet Satır’ın hazırlayıp yorumcu olarak katıldığı programda Çaykur Rizespor’un gündemi ele alındı. 

Rize Takip ekranlarında her hafta pazartesi akşamları 20:00’de yayınlanan 90+3 programında konuşan Osman Öksüz, Çaykur Rizespor taraftarlarını takımına destek olmaya davet etti.

Öksüz, Çaykur Rizespor’un artık maç kaybetme lüksünün kalmadığını belirterek, "Artık Çaykur Rizespor’un kaybetmemek zorunda. Zor bir rakiple karşılaşacağız, hücumda etkili her takıma gol atabilecek bir takıma karşı oynayacağız. Antalyaspor maçı kazanılsa dahi ligin ilk devresinin zor geçeceğini düşünüyorum. İlk yarı boyunca stresli bir ilk yarı geçireceğiz. Biz Rizesporluyuz en kötü gününde de destek olmak zorundayız. Eksiklerimiz çok, düzeltmemiz gereken konular aslında çok fazla değil. Aslında şu an sadece takıma destek olup, takımı motive etmemiz lazım. Çaykur Rizespor taraftarlarına sesleniyorum. Cuma günü tribünleri doldurup takımımıza sahip çıkmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Bakan Işıkhan'dan emekli maaş farkına ilişkin açıklama

Bakan Işıkhan'dan emekli maaş farkına ilişkin açıklama

  • 0
  • 0
Türkiye'nin petrol ithalatı temmuzda yüzde 5,15 arttı

Türkiye'nin petrol ithalatı temmuzda yüzde 5,15 arttı

  • 0
  • 0

Akbucak Köyü Rize'nin hangi ilçesindedir?