Ocaklı: Kimsenin hayal bile edemeyeceği bir oy alacağız

Ocaklı: Kimsenin hayal bile edemeyeceği bir oy alacağız

  • 2
  • 2

Millet İttifakı Rize Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı, "Millet İttifakı'nın il, ilçe başkanları ve adayları ile birlikte Çayeli’ni gezip görüyoruz. Çayeli’nde kimsenin hayal bile edemeyeceği bir oy alacağız." dedi.

Millet İttifakı'nın Rize'nin Çayeli ilçesindeki seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Açılışa Millet İttifakı Rize Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın yanı sıra Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Selçuk Balcı da katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Ocaklı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun 10 Ocak'ta Rize'ye geleceğini hatırlattı.

Millet İttifakı'nın il, ilçe başkanları ve adayları ile birlikte Çayeli’ni gezip gördüklerini aktaran Ocaklı, "Çayeli’nde kimsenin hayal bile edemeyeceği bir oy alacağız. Sayın Erdoğan’ın Rize için neler yapacağını açıklayacağı günde bizim ondan ne kadar önde olduğumuz sokaklar da belli oldu.   Toplayarak zorla alana götürdükleri insanlara karşılık Çayeli’nin geçinemeyen insanları esnafları hepsi işinde işinin başında Çayeli’nin de Rize’nin de alınmamış haklarını bizim sayemizde bizim iktidarımızda tümünü geri alacağız. Açıklanan çay taban fiyatı ile alakalı bir hüsran yaşadık. Genel merkezimizde açıklanan bu fiyat şu anda değerlendiriliyor. Bununla ilgili de çay üreticilerini tatmin edecek, açıklamalar yakın zaman da yapılacak. Müjdeli haberleri 10 Mayıs’ta Ekrem başkanımızla birlikte vereceğiz. “dedi.

Açılışın ardından Millet İttifakı adayları, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar, seçim süreci boyunca halkın yanında olacaklarını ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

  • Misafir

    Misafir

    Bende aksam ruyamda cumhurbaskani olmustum

    Cevap yaz
    04.05.2023 18:53
  • Ghost

    Ghost

    Umarım MV olur sayın Ocaklı. Çaykur işçileri ve üreticileri perişan.

    04.05.2023 21:38
Yorum Yap

Yol verme kavgasında bir kişi silahla yaralandı

Yol verme kavgasında bir kişi silahla yaralandı

  • 0
  • 0
Esila Tüfekçi'nin cenaze programı belli oldu

Esila Tüfekçi'nin cenaze programı belli oldu

  • 0
  • 0

Kemerköy Köprüsü Rize'nin hangi ilçesindedir?