MHP Rize’de Belediye Başkanı adayı çıkaracak mı?

MHP Rize’de Belediye Başkanı adayı çıkaracak mı?

  • 0
  • 0

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, gelecek yerel seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Rize'de MHP İl Başkanlığı'na tekrar seçilen İhsan Alkan, Rize Takip Medya Grubunu ziyaret etti. 

Alkan, bir önceki seçimde Rize Merkezde belediye başkanı adayı çıkarmadıklarını bu seçimle ilgili henüz ortak aday konusunda bir talimat almadıklarını söyledi. 

Rize Takip Medya Grubuna açıklamalarda bulunan Başkan Alkan, “Yeniden Rize İl Başkanlığı görevine seçildik. İlimize hayırlı olsun. Yerel seçimlerde ilk hedefimiz Cumhur İttifakını başarılı kılmak. Dolayısıyla Rize’nin 18 belediyesinde Cumhur İttifakını başarılı kılmak için çalışacağız. Özellikle seçim öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hikmet Ayar ile uyumlu ve planlı bir çalışma içerisindeyiz. Planlarımızı Ak Parti ile beraber yapacağız, yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

Genel seçimlerin kendileri için prova olduğunu söyleyen Alkan, ”Genel seçimler bizim için önemli bir ders oldu. Vatandaşlarımız kardeş kavgasının bir şey kazandırmadığını anladılar. Rize'de uzun bir sürenin ardından bir vekil kaybettiğimiz bir seçimdi, bize önemli bir ders oldu. Bir önceki seçimde Rize Merkez'de belediye başkanı adayı çıkarmamıştık ve henüz ortak aday konusunda bir talimat almadık. Yerel seçimlerde yine Cumhur İttifakı olarak yer alacağız. Genel seçimler, aslında yerel seçimlere hazırlık için önemli bir prova gibiydi ve bu deneyimlerden faydalanarak hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Çaykur Rizespor-Samsunspor maçı ne zaman oynanacak?

Çaykur Rizespor-Samsunspor maçı ne zaman oynanacak?

  • 0
  • 0
Balkonda Hint keneviri yetiştiren kişi yakalandı

Balkonda Hint keneviri yetiştiren kişi yakalandı

  • 0
  • 0

FormuLaz yarışlarına ev sahipliği yapan Rize beldesi?