Makatına sakladığı uyuşturucu, tıbbı müdahale ile ele geçirildi

  • 0
  • 0

Rize'de emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmada bağırsak ve makat bölgesinde uyuşturucu sakladığı tespit edilen yabancı uyruklu kadına tıbbı müdahale yapılarak, ele geçirilen maddeler muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şehir genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kente uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs ve gruplara yönelik çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda il merkezinde yabancı uyruklu 3 kadına yönelik yapılan kontrolde iç çamaşır kısımlarında kapsül şeklinde ambalajlanmış halde metamfetamin maddesi ele geçirildiğinin bildirildiği açıklamada, şüphe üzerine şahıslar beden muayenesi için hastaneye intikal ettirilerek, yapılan tetkiklerde M.G. isimli şahsın bağırsak ve makat kısmında yine uyuşturucu ve uyarıcı madde olduğu değerlendirilen bazı bulgulara rastlanıldığı ifade edildi. 

Açıklamada, yapılan tıbbi müdahale sonucu şahsın bağırsak ve makat kısmından ambalajlanmış kapsüller halinde metamfetamin maddesi çıkarıldığı kaydedilerek, 3 şahıstan toplam 10 parça halinde kapsül şeklinde 868,91 gram metamfetamin maddesinin ele geçirildiği kaydedildi.

Konuya ilişkin yabancı uyruklu 3 şahsın, adli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildiği bilgisi paylaşıldı.

Haber : Melda Aysu

Yorum Yap

'Mahzen-41' operasyonlarında suç örgütü çökertildi

'Mahzen-41' operasyonlarında suç örgütü çökertildi

  • 0
  • 0
70 yaşındaki kadın dere yatağında ölü bulundu

70 yaşındaki kadın dere yatağında ölü bulundu

  • 0
  • 0

Yerel halkın, yapılması planlanan taş ocağına karşı verdiği mücadele ile gündeme gelen İkizdere'deki vadinin adı?