Madenci, yeni üretim ayağı için şükür hayvanı kesti

Madenci, yeni üretim ayağı için şükür hayvanı kesti

  • 0
  • 0

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü'nde, 5. Kartiye'de yeni açılan pano üretim ayağı için kazasız üretim dileğiyle hayvan kesim töreni düzenlendi.

TTK Kozlu Müessesi'ne bağlı maden ocağında üretim alanlarından biri olan 5. Kartiye'de yeni pano üretim ayağının açılışı gerçekleştirildi.
Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından kazasız bir üretim dileğiyle kurban kesimi gerçekleştirildi. Bugüne kadar hayatını kaybetmiş tüm vatan ve maden şehitleri için dualar edildi.

Maden ocağı önünde gerçekleştirilen törene, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Kozlu Müessese Müdürü Yusuf Aydın, TTK genel müdür yardımcıları, müessese yöneticileri, sendika yetkilileri ile maden işçileri katıldı.

Haber : İHA

Yorum Yap

İLKEM’den YKS ve LGS’ye hazırlık kampı

İLKEM’den YKS ve LGS’ye hazırlık kampı

  • 0
  • 0
Kars'ta son 15 yılın en yoğun kışı yaşanıyor

Kars'ta son 15 yılın en yoğun kışı yaşanıyor

  • 0
  • 0

Yerel halkın, yapılması planlanan taş ocağına karşı verdiği mücadele ile gündeme gelen İkizdere'deki vadinin adı?