Kurçenli: Burada eğitim alanlar geleceğe umutla bakıyor

Kurçenli: Burada eğitim alanlar geleceğe umutla bakıyor

  • 0
  • 0

Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli, eğitim verilen personellerin geleceğe daha umutla baktıklarını ifade ederek,herkesin burada eğitim alması gerektiğini ifade etti.

Kurçenli, yaptığı açıklamada, “3 Nisan 2017 itibariyle eğitim faaliyetlerine başladık. Bugün baktığımızda çok ciddi bir gelişim kaydettik.Yılda 6 bine yakın kamu çalışanını eğitime alıyoruz. Diğer kurumları da dahil edersek bu rakam yaklaşık 8 bine yükseliyor. Bölgesel çalışmıyoruz, Tüm Türkiye’de 656 ayrı yargı biriminde çalışan 87 bin kişilik çalışana eğitim veriyoruz. Rize Personel Eğitim Merkezi’nde şu ana kadar 20 bin çalışana eğitim verdik” dedi.

Türkiye’de Personel Eğitim Merkezi’nin ilk kez Rize’de açıldığını dile getiren Rize Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli, “Buraya eğitim merkezi değil de eğitim kampüsü de diyebiliriz. İçerisinde bütün imkanları barındıran bir eğitim merkezi, sosyal imkanlardan spor imkanlarına, kültürel imkanlardan eğitim imkanlarına kadar modern bir eğitim kampüsü burası. Burada 1 gününü geçiren insanın gözlerindeki heyecanı görmeniz gerekiyor, geleceğe dair daha umutla bakıyor, profesyonel eğitim aldığının farkına varıyor. Bir Rizeli olarak bu durumdan iftihar ediyorum” diye konuştu.

Başkan Kurçenli, profesyonel ekiplerle verilen eğitimlerden olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade ederek, herkesin Rize Personel Eğitim Merkezi’nde eğitim alması gerektiğini vurguladı.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Pazar, Rusça öğreniyor

Pazar, Rusça öğreniyor

  • 0
  • 0
Samsun'da evde çıkan yangın söndürüldü

Samsun'da evde çıkan yangın söndürüldü

  • 0
  • 0

1878 yılında imzalanan hangi antlaşmayla Rize, Batum'un yerine Lazistan Sancağı'nın merkezi haline gelmiştir?