Kulüplerarası Türkiye Bowling Şampiyonası Samsun’da başladı

Kulüplerarası Türkiye Bowling Şampiyonası Samsun’da başladı

  • 0
  • 0

TÜRKİYE Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Bowling Şampiyonası Samsun’da başladı. Şampiyonaya 66 sporcu katıldı.

27-29 Haziran tarihleri arasında Bowling Akademi Salonu’nda yapılacak olan şampiyonaya 6 ildeki 9 kulüpten 66 sporcu katıldı. Turnuvanın ilk gününde sporcular, eleme atışları gerçekleştirdi.

Turnuva hakkında bilgi veren Bowling Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hale Güngör, Kulüplerarası Türkiye Bowling Şampiyonası’nın 2025 yılı içinde yapılan son turnuva olduğunu söyledi. Güngör, “Bu yılın son turnuvasını oynuyoruz. 9 kulübümüz yarışıyor. Yaklaşık 100 sporcumuz var. Başarılı bir şekilde başladık. Bowlinge gençler ilgi gösteriyor. Gençlerimiz artarak ligimize ve yarışmalarımıza katılıyorlar ve başarılar da elde ediyorlar. Türkiye bu yıl 2 kez uluslararası şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Gençlerimiz başarılı oldu. Derece aldılar ve geleceğimizi de gayet iyi görüyorum” dedi. 

Haber : DHA

Yorum Yap

Beyaza bürünen Ilgaz Dağı havadan görüntülendi

Beyaza bürünen Ilgaz Dağı havadan görüntülendi

  • 0
  • 0
İl Sağlık Müdürü Uras: Şehir hastanemiz Karadeniz için tam bir sağlık üssü

İl Sağlık Müdürü Uras: Şehir hastanemiz Karadeniz için tam bir sağlık üssü

  • 0
  • 0

'Hamsili Ekmek' olarak da bilinen yöresel yemeğin adı nedir?