Küçük Narin’in ölümü, sosyal medyada içerik malzemesi oldu

Küçük Narin’in ölümü, sosyal medyada içerik malzemesi oldu

  • 0
  • 0

Küçük Narin’in ölümü, sosyal medyada içerik malzemesi oldu. Narin’in mezarına giden bazı tiktok kullanıcıları, fon müziği eşliğinde fotoğraflar paylaşırken, dua ederek çiçek bıraktıkları videolar çektiler. Kullanıcıların videoları ise milyonlarca görüntülenme aldı.

Diyarbakır’da katledilen Narin Güran’ın (8) mezarına, Türkiye’nin dört bir yanından gelenler, dua edip, oyuncak ya da çiçek bırakıyor. Bazı ziyaretçiler de mezara yazdıkları notu ya da okul çantasını koyuyor. Narin’in kaybolmasından sonra canlı bulana veya yerini bildirene iki milyon lira ödül vereceğini açıklayan Erzurumlu iş insanı Ferit Kaya da kabir ziyaretinde bulundu. Ancak durumu suistimal edenler de çok.

Narin Güran’ın (8) ölü bulunması sonrası gözaltına alınan baba Arif Güran, bir süre sonra serbest kaldı. Serbest kaldıktan sonra açıklamada bulunan baba “Kızımın acısını yaşayamıyorum. Kızımın mezarına gelip fenomenler fotoğraf çekiyor. Allah rızası için yapmayın” demişti. Narin’in mezarına giden bazı tiktok kullanıcıları, fon müziği eşliğinde fotoğraflar paylaşırken, milyonlarca görüntülenme aldı. “Şeğmuse Erbani” isimli bir kullanıcının 100 bin takipçisi varken, çektiği videoyla 1.2 milyon görüntülenme aldığı görüldü.Takipçi için yapıyorlar

“Canlaryapı63” isimli 179 takipçili bir kullanıcı “Narin kızımız için dua okuduk” diyerek fotoğraf paylaşırken, video 698 bin görüntülenme aldı. “Gökhan_Kızıltaş _65_61” isimli 40 takipçili bir hesap da 316 bin görüntülenme alırken, pekçok kullanıcının mezara giderek videolar çektiği görüldü. “Amedim” isimli başka bir kullanıcı da profil resmini Narin’in mezarını ziyaret ettiği görüntü yaparak, 1.7 milyon görüntülenmeye ulaştığı görüldü. “Nedimkaya221” isimli kullanıcı ise Narin’in mezarında çektiği görüntüyle 500 bin üzeri görüntülenme aldı. “kralmemo.21xx” isimli bir kullanıcı ise Narin’in mezarına gelinlik bırakarak, su döktüğü anları paylaştı. Takipçi kazanmak için yapılan bu paylaşımlar “Narin’in mezarını içerik malzemesine dönüştürdünüz” diyerek baba Arif Güran dışında sosyal medya kullanıcıları tarafından da tepkiye neden oldu.

 

 
Haber : HABER MERKEZİ

Yorum Yap

Karabük'te devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Karabük'te devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

  • 0
  • 0
İyidere Belediyesi temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor

İyidere Belediyesi temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor

  • 0
  • 0

Ç.Rizespor, Didi Stadı'nın açılışında hangi takımla özel bir maç yapmıştır?