Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları başladı

Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları başladı

  • 2
  • 0

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru şartları neler, tarihleri ve alım yapılacak meslek grupları nedir? Başvuru için son tarih ne zaman?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin işçi alımı başvuruları başladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 288 Atölye Usta Yardımcısı, 249 Bina ve Mal Bakıcısı, 168 İş Makinası Operatörü, 83 Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, 591 Sürücü Operatörü, 631 Düz İşçi ve diğer birçok boş kadroya alım gerçekleştirecek. 

Karayolları Genel Müdürlüğü farklı meslek gruplarında yapacağı alımlar için başvuru özel ve genel şartlarını belirledi. Başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden belirlenen takvim doğrultusunda yapılacak. KGM 3 bin işçi alımı başvuruları internet üzerinden ve telefon ile gerçekleştirilebilecek. Adayların başvuru için herhangi bir kuruma giderek bizzat müracaat etmesine gerek bulunmuyor.

İŞKUR Rize sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. 2 Mayıs tarihinde başlayacak olan başvurular 5 gün ilanda kalacak. Başvurular esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'i arayarak yapılabilecek" ifadelerine yer verildi.

KGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI
Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları hem internet üzerinden hem de telefon aracılığıyla gerçekleştirilebilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar takvim doğrultusunda hareket edecek. Özel ve genel şartları taşımadığı tespit edilen adayların müracaatları geçersiz sayılacak.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü mesai bitimine kadar uzatılır.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Türkiye 'Cep'ten konuşmada Avrupa'nın zirvesini bırakmıyor

Türkiye 'Cep'ten konuşmada Avrupa'nın zirvesini bırakmıyor

  • 0
  • 0
Rize’de Rafting Türkiye Şampiyonası’nın açılışı yapıldı

Rize’de Rafting Türkiye Şampiyonası’nın açılışı yapıldı

  • 0
  • 0

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2018'de 'En Görkemli Kale' seçtiği Rize'deki kalenin adı nedir?