Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı yapacak

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı yapacak

  • 2
  • 0

Karayolları Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilana göre İŞKUR aracılığıyla, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün merkez ve taşra teşkilatı işyerlerine süresi belirli olmayan sürekli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere toplam 3 bin işçi alımı yapılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı başvuru şartları ve kadro dağılımı belli oldu. 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3000 personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru işlemleri 2 Mayıs tarihinde başlayacak. İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. 

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI NE ZAMAN?

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3000 personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. 2 Mayıs tarihinde başlayacak olan başvurular 5 gün ilanda kalacak.

KADRO DAĞILIMI BELLİ OLDU

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak. Adaylarda aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak.

Haber :

Yorum Yap

Çaykur Rizespor'da, MKE Ankaragücü maçı öncesi kimler eksik?

Çaykur Rizespor'da, MKE Ankaragücü maçı öncesi kimler eksik?

  • 0
  • 0
Çamlıhemşin’nin ilginç köy isimleri

Çamlıhemşin’nin ilginç köy isimleri

  • 0
  • 0

2020'de 106 yaşında vefat eden Cumhuriyet döneminin ilk kadın öğretmenlerinden olan Rizeli eğitimci?