İsmet Satır: Rizespor maçlarında hakem hataları artıyor

İsmet Satır: Rizespor maçlarında hakem hataları artıyor

  • 1
  • 0

Rize Takip'te yayınlanan 90+3 programında yorumcu İsmet Satır, Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçındaki VAR uygulamasını eleştirerek, özellikle Rizespor maçlarında hakem hatalarının arttığını savundu.

Gazeteci Muhittin Sandıkçı'nın moderatörlüğündeki Gazeteci Aytekin Kalender'in konuk olarak katıldığı Rize Takip'te yayınlanan 90+3 programında, yorumcu İsmet Satır Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçındaki hakem kararları hakkında konuştu. 

İsmet Satır, Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçındaki VAR uygulaması hakkında konuşurken, “Ülkemizde VAR denen bir sistem var. Ayrıca yarı otomatik ofsayt sistemi de kullanılmaya başlandı. Süper Lig'de VAR kullanımları, özellikle Rizespor maçlarında daha uzun sürüyor. Alanyaspor maçında 10 dakika boyunca VAR incelemesi yapıldı” dedi.

Satır, Rizespor maçlarında hakemlerin sıkça hata yaptığını belirterek, “Bütün hatalar, yanlış kararlar ve olumsuz kararlar genellikle Çaykur Rizespor maçlarında gerçekleşiyor. Hakemler, Rizespor maçlarında değişik kararlar vermeye eğilimli. VAR sistemindeki hakemlerin branşı nedir? Voleybol veya basketbol hakemi mi? Ülkemizdeki hakemlerin bu maçtaki pozisyonları rahat bir şekilde çözümlemeleri gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Çay üreticilerinin tedirgin bekleyişi sürüyor

Çay üreticilerinin tedirgin bekleyişi sürüyor

  • 1
  • 0
Sulama kanalında başsız bir ceset bulundu

Sulama kanalında başsız bir ceset bulundu

  • 0
  • 0

Rize'de 1996-2004 tarihleri arasında belediye başkanlığı yapan isim kimdir?