İsmet Satır: Değişiklik için 60. dakikayı beklemek zorunda mıyız?

İsmet Satır: Değişiklik için 60. dakikayı beklemek zorunda mıyız?

  • 0
  • 0

Spor yorumcusu İsmet Satır, Çaykur Rizespor Teknik direktörü İlhan Palut’un kadro tercihlerini ve hamlelerde geç kalmasını eleştirdi.

Satır, Rize Takip ekranlarında her hafta pazartesi akşamı saat 20:00’de yayınlanan programda, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut’un maçlarda hamle yapmakta geç kaldığını belirtti.

Programda eski futbolcu ve antrenör Osman Öksüz ile birlikte maçı yorumlayan Satır, iç sahada 2 ön libero ile sahaya çıkmanın yanlış olduğunu vurgulayarak, “İç sahada eğer çift ön libero ile çıkıyorsan, oyunu tutmaya mı çalışıyorsun hocam. Papanikolaou ile Amir’ bakıyorum, ikisi de kötü durumda. Yani oyuncu gününde olmayabilir, kötü olabilir, kötü performans verebilir. Değişiklik yapmak için 60. dakikayı beklemek zorunda mıyız? 30. dakikada da değişiklik yapabiliriz. İlhan hoca bunu yapmıyor.” dedi.

“SHELVEY’İN YERİ DOLDURULABİLİRDİ”
Satır, yapılan transferlerin de hatalı olduğunu belirterek, “Sezon başı transfere başladık. Rizespor’un sancılı yeri belli, ilk Papanikoulaou transferi yapıldı. 6 hafta geçti, ben açıkçası ekstra bir şeyini göremedim. Alt lig seviyesinde oynayacak bir oyuncu gibi. Ön libero oynayan 2 oyuncumuzun Samsunspor maçı performanslarına bakıyorum. Papanikoulaou 4, Amir 2 faul yapmış. Yani rakibi karşılayıp top kapacak bizi atağa çıkaracak oyuncularımız toplam 6 faul yapmışlar. Zaten temaslı oynayan bir defans bloğumuz yok, ön liberolarda da bunu göremiyoruz. Stoper alınmaması büyük hataydı. Ön liberoya da Shelvey gibi birini bulmak zor muydu, değildi. Arasak bu tip oyuncular bulurduk ama bu yapılmadı." ifadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 zanlı tutuklandı

Kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 zanlı tutuklandı

  • 0
  • 0
Taşköprü'de

Taşköprü'de "Sihirli Kutu" tiyatro oyunu sahnelendi

  • 0
  • 0

Yöresel çalgı tulumu şişirmek için kullanılan ağızlığın adı nedir?