İsmet Satır: Barış Alper Yılmaz'ın sevinci maçın önüne geçti

  • 0
  • 1

Spor yorumcusu İsmet Satır, Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta alınan skor kadar Rizeli futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın sevinç gösterisinin tartışmaları alevlendirdiğini ifade etti.

Satır, Rize Takip ekranlarında her hafta pazartesi akşamı saat 20:00’de yayınlanan programda, Çaykur Rizespor’un kötü performansını değerlendirirken, Barış Alper Yılmaz’ın gol sonrası abartılı sevincinin Rize halkını üzdüğünü belirtti.

Programda eski futbolcu ve antrenör Osman Öksüz ile birlikte maçı yorumlayan Satır, Rizespor’un taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattığını vurgulayarak, "Maç geride kaldı, fakat Barış Alper Yılmaz’ın 53 numaralı formayı giymesine rağmen bu sevincinin abartılı olması üzücüydü. Rize şehri, Barış’ın başarılarını her zaman alkışlamıştır. Ancak bu seferki sevinç, maçın önüne geçti ve bir Rizeli olarak ona hiç yakışmadı," dedi.

Satır, Barış Alper’in maç boyunca gösterdiği başarıdan gurur duysalar da, son goldeki bu davranışının taraftarları derinden etkilediğini ve uzun süre hafızalardan silinmeyeceğini sözlerine ekledi.

Haber : SERDAR YILDIRIM

  • Susman 53

    Susman 53

    Hiç kimse kusura bakmasın adam gol atmış sevinmek hakkı zamanında bu adamıbeğenmeyip almayanlar utan sın Derepazarı stadında maç oynarken çok bilmiş Rizeli yöneticilerimiz bundan topçu mu olur bu adam çöp dediler yumruk yapanları eleştirin

    Cevap yaz
    19.09.2024 15:22
Yorum Yap

Minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı

Minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı

  • 0
  • 0
Balkonda Hint keneviri yetiştiren kişi yakalandı

Balkonda Hint keneviri yetiştiren kişi yakalandı

  • 0
  • 0

Rize'ye en yakın sınır kapısı hangisidir?