İSKİ'nin su zammı gündeme alınmadı

İSKİ'nin su zammı gündeme alınmadı

  • 0
  • 0

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, İSKİ'nin su fiyatlarına öngördüğü zam teklifinin oy çokluğuyla gündeme alınması reddedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Mayıs Ayı İSKİ Genel Kurul Toplantısı, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda su zam teklifinin gündeme alınması oy çokluğuyla reddedildi.

CHP'li Meclis Üyesi Mesut Kösedağı bu teklifin daha önce de görüşüldüğünü belirterek, ‘'Sayın Faruk Bey, bu teklifin ilk defa gelmiş gibi söylemeniz bizi şaşırtıyor. Mayıs ayında da bunun yapılacağı söylendi. Ayrıca bu konuda anlaşmaya varıldı. Burada ilk defa olan bir şey yok. Gelin, bu teklifi geçirelim, işimize bakalım. Amaç burada yapıcı olmak değil mi?'' şeklinde konuştu.
AK parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş ise Kösedağı'na şu şekilde yanıt verdi: ‘'26 Mayıs'ta İSKİ Genel kurul çağrısı yapıldı. Bu teklifler bu kadar önemliyse neden ilan edilen gündemde yok? 30 Mayıs'ta yaptığınız yaptığınız planda neden var? Dolayısıyla burada bir siyasi popülizm yapılmıştır. Bizim teklifimiz bu şekildedir.'' Teklifin görüşülmesinin ardından oturuma ara verildi.

Haber : İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

Başkan Adayı Altun: İlçemize Doğalgazı Getireceğiz

Başkan Adayı Altun: İlçemize Doğalgazı Getireceğiz

  • 0
  • 0
Kadın muhtar adayı azalarını da kadınlardan seçti

Kadın muhtar adayı azalarını da kadınlardan seçti

  • 0
  • 0

Rize Kalesi'ni inşa ettiği bilinen Bizans imparatoru kimdir?