İlhan Palut: Genç oyuncular öğrenmek için çabalıyor

İlhan Palut: Genç oyuncular öğrenmek için çabalıyor

  • 2
  • 0

Çaykur Rizespor 16 yıl sonra Trabzonspor’a karşı deplasmanda galibiyet aldı. Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Açıklamada genç oyuncuların istekli olmaları ve mücadelelerine değinen İlhan Palut, “Üç puan alınır, gelecek haftalarda da alınır. Genç çocukların Süper Lig'de neler yapabileceğini görmeleri lazımdı. Trabzonspor gibi bir deplasmanda 3 puan genç oyuncular ve bizim için son derece değerli oldu. İzleyenler keyif aldı. Trabzonspor taraftarı üzülmüştür ama iki takımında son dakikaya kadar bırakmadığı bir mücadele oldu.” dedi.

Lige yeni ve genç oyuncularla başladıklarına vurgu yapan Palut, şu şekilde konuştu,”Mithat Pala ve diğer genç oyuncular öğrenmek için çabalıyor. Hepsi bir şeyler kazanmak için gözlerimizin içine bakıyor. Bizim için kazanmaktan çok daha değerli, oyuncularımızın istediklerimizi sahaya yansıtması.“ dedi. 

Futbolcularına maç öncesi motivasyon konuşması yaptığını belirten Palut,“Kazanmak için neden Karagümrük maçını bekleyeceğiz. Neden milli aradan sonra mesajlar vereceğiz. Oyunculara, 'Kazanacak kadar oynayın, sonuç benim için önemli değil.' dedim. Kazanmaktan çok cesurca dar alanda pas yapmaları, kendilerine güvenerek her topa gelişi güzel vurmadan çıkabilmeleri benim için çok değerli. Trabzonspor stadının ambiyansı kolay değil. Önemli oyunculara karşı kazanmak önemliydi.” diye konuştu.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Yurdun büyük bölümünde 3 gün sağanak etkili olacak

Yurdun büyük bölümünde 3 gün sağanak etkili olacak

  • 0
  • 0
Dikey Geçiş Sınavı tercih işlemleri başladı

Dikey Geçiş Sınavı tercih işlemleri başladı

  • 0
  • 0

Günümüzde Ticaret Odası olan binanın eski adı nedir?