Hüseyin Yangın, Pazarspor başkanlığına aday

Hüseyin Yangın, Pazarspor başkanlığına aday

  • 1
  • 0

3. Lige düşen Mavi-Beyazlı kulübün eski efsane başkanı Hüseyin Yangın başkanlığa aday oldu.

Türkiye 2. Liginden 3. Lige düşen Pazarspor’da bir süredir devam eden sessizlik bozuldu.

Mavi Beyazlı kulübün eski başkanlarından Hüseyin Yangın başkanlığa aday oldu. Uzun yıllar Pazarspor’un başkanlığını yapıp şampiyonluklar yaşatan efsane başkan Armatör Hüseyin Yangın’ın aday olması Rize’de büyük bir se vinçle karşılandı. İstanbul’da Pazarlı İş insanı Cengiz Tabak’ın öncülüğünü yaptığı iş insanlarının İstanbul’da  bir araya gelip Yangın ile saatler süren görüşme yaptılar.  Pazarspor’un 3. Lige düşmesiyle birlikte kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili görüşüp istişareler yapan Tabak, eski başkan Yangın’ı başkanlığa aday olması için ikna ettikleri bildirildi.

Uzun Yıllar Pazarspor’da başkanlık yapan ve görevi bıraktıktan sonrada her zaman mavi beyazlı kulübün yanında olup destek veren Hüseyin Yangın, Pazarspor’u ait olduğu yerlere üst liglere yeniden çıkarmak arzusunda olduğunun altını çizerek şunları söyledi. “Geride kalan sezonda bazı şeyler iyi gitmediğinden Pazarspor hak etmediği bir şekilde kümü düştü. Buda her kes gibi beni de çok derinden üzdü. Pazarlı iş insanlarının ve arkadaşlarımın isteğiyle birlikte yeniden göreve talip olma kararı aldım.  Pazarspor çok uzun yıllardır profesyonel liglerde mücadele edep köklü bir kulüptür. Göreve seçildiğim taktirde geceli gündüzlü çalışıp kulübümüzü içinde bulunduğu girdaptan çıkartacağız.  Rizeli önemli iş adamlarımızın desteğini de almam beni çok mutlu etti.  Yapılacak olan olağan üstü genel kurulda başkanlığa aday olacağım. Şehrimizle el ele verip Pazarspor’u yeniden 2. Lige ve oradan da daha yukarılara çıkarmak için tüm imkanlarımızı seferber edip ekip olarak var gücümüze çalışacağız” 

Eskisi gibi örnek bir kulüp olacaklarının altını çizen Hüseyin Yangın, “Güçlü bir yönetim kurulu oluşturacağız. Bölünmüşlüğü kaldırıp halkla birlikte iç içe olacağız. Sportif başarıyla birlikte sağlam temeller kuracağız. Hedefimiz eski günlerdeki gibi tek vücut olarak başarıyı yakalamak. Ben Pazarspor’un başkanlığına yeniden  aday olmayı düşünmüyordum. Ancak gelen büyük baskılar ve isteklerle başkanlığa aday olma kararı aldım. Tek hedefimiz sportif başarıyla birlikte şehrimizin birlik ve beraberliğini en üst düzeylere çıkarmak” diye konuştu.

 

 

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

Rize’de güncel otopark fiyatları

Rize’de güncel otopark fiyatları

  • 0
  • 0
Yerel seçimlerin en genç ve en yaşlı adayı arasında 72 yaş var

Yerel seçimlerin en genç ve en yaşlı adayı arasında 72 yaş var

  • 0
  • 0

Ç. Rizespor'un Avrupa kupalarında karşılaştığı ilk ve tek takım kimdir?