Güzel: Seçimlerin bir şölen havası içinde geçmesi dileğimdir

Güzel: Seçimlerin bir şölen havası içinde geçmesi dileğimdir

  • 0
  • 0

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bir şölen havasında geçmesini temenni ettiklerini belirtti.

Güzel, yaptığı yazılı açıklamada, 50 bin 412 muhtar adayıyla seçim sürecinin içinde yer aldıklarını belirterek, "Muhtarlık camiamız kuruluşundan bu yana ülke genelinde böyle bir demokratik yarış içinde ilk defa bu kadar çoklu aday adaylarının olduğu bir seçim süreci yaşıyor. Elbette ki seçimlerin bir şölen havası içinde geçmesi dileğimizdir. Kadim kültür ve geleneğimize yakışır, birbirine saygılı eşitlik ve dürüstlük ilkesinden çıkmadan bu seçim sürecini hep birlikte başarıyla geçmeliyiz." dedi.

Adaylar arasında bazı yerlerde yaşanan gerginlikleri, üzülerek öğrendiğini ifade eden Güzel, "1 Nisan'da seçimler bitmiş olacak. Hepimiz birbirimizin yüzüne bakacağız, ortak alanlarda hayatlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kurumumuzla bağdaşmayan maalesef bizleri derinden üzen mahalle ve köylerimize çoklu aday oluşması, muhtarlık hizmet yarışından çok verilen asgari ücret olarak konuşulması hepimizin bugüne kadar verdiği emekleri zan altında bırakmaktadır. Daha sağduyulu, önce hizmet politikalı ve adayların projelerinin öne çıktığı bir seçim süreci, bu kötü yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmanın en güzel yoludur. Muhtarlık kurumunda halka hizmet için bu yarışa çıkan,canı gönülden özverili bir şekilde çalışan devlet ve millet arasında köprü kuracak muhtarlarımızı halkımızın üstün iradesiyle seçeneğine olan   inancımız sonsuzdur." diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Sahte içki operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Sahte içki operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

  • 0
  • 0
Rize'nin tarihi ortan köprüsü ziyaretçileri çekmeye devam ediyor

Rize'nin tarihi ortan köprüsü ziyaretçileri çekmeye devam ediyor

  • 0
  • 0

Pazar'ın eski adı hangi ülkenin başkentiyle aynı isme sahiptir?