Güneysu Spor, Dörtlü Final'de Süper Lig biletini kaptı

Güneysu Spor, Dörtlü Final'de Süper Lig biletini kaptı

  • 0
  • 0

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde 'Dörtlü Final' etabının son maçında Mihalıççık Belediyesi'ne 35-32 kaybeden Güneysu Spor, ikinci olarak Süper Lig'e yükselmeyi başardı.

Dörtlü Final maçları, Ankara Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda tamamlandı.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan Dörtlü Final'de şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ikinci olan Güneysu Spor önümüzdeki sezon Süper Lig'de oynamaya hak kazandı.

Maçların ardından düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor'a kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Trabzon’da uyuşturucu operasyonu; 11 gözaltı

Trabzon’da uyuşturucu operasyonu; 11 gözaltı

  • 0
  • 0
Recep Uçar: “Bir puan kazanmadık, 2 puan kaybettik

Recep Uçar: “Bir puan kazanmadık, 2 puan kaybettik

  • 0
  • 0

Yerel halkın, yapılması planlanan taş ocağına karşı verdiği mücadele ile gündeme gelen İkizdere'deki vadinin adı?