Gümüşhane’de kaçak silah atölyesine baskın: 4 gözaltı

Gümüşhane’de kaçak silah atölyesine baskın: 4 gözaltı

  • 0
  • 0

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışma neticesinde Kürtün ilçesi Kızılcadam köyünde kaçak silah imal ettiği tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Kürtün ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kürtün ilçesi Kızılcadam köyünde bulunan bir evdeki atölyede kaçak silah imal edildiği bilgisine ulaştı.

Torul Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararının ardından jandarma ekipleri, K.G., Y.G., N.G. ve Y.D. isimli şahısların ikametlerinde mayın arama köpeği Tork ile birlikte arama gerçekleştirdi. Yapılan kaçak silah atölyesinde, 1 adet markasız el yapımı 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 15 adet silah kabzası, 2 adet namlu, 2 adet numaratör, 1 adet tetik tertibatı, 3 adet silah iğnesi ve 157 adet silah yapımında kullanılan farklı ebatlarda silah parçaları ele geçirildi.

K.G., Y.G., N.G. ve Y.D. hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Haber : İHA

Yorum Yap

Rize’de erkekler ortalama 29 yaşında evleniyor

Rize’de erkekler ortalama 29 yaşında evleniyor

  • 0
  • 0
 Recep Uçar: Tribünde bulunan insanlara da çok büyük sorumluluk düşüyor

Recep Uçar: Tribünde bulunan insanlara da çok büyük sorumluluk düşüyor

  • 0
  • 0

Tulum ve kemençeden önce Rize müziğinde söz sahibi olan çalgı?