Gülhani Ozan Sarı Rize’ye veda etti

Gülhani Ozan Sarı Rize’ye veda etti

  • 2
  • 0

Rize’de 3 yıllık görev süresince dönem dönem vali vekilliğini yürüten Gülhani Ozan Sarı, Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanırken bu gün itibariyle Rize’den ayrıldı.

Rize’de 3 yıldır görev yapan ve ara ara toplamda 5 ay vali vekillik görevini de yürüten Gülhani Ozan Sarı, görev sürecinde şehir için önemli çalışmalara imza atmıştı. Sarı, pandemi süreci, 2021 sel afetleri, deprem sürecindeki genel koordinasyon görevlerinde önemli sorumluluklar alarak sürecin en iyi şekilde yönetilmesinin gayreti içinde oldu.

Rize’den ayrılırken hüzünlü olduğunu ifade eden Sarı, “Rize coşkun akan dereleri gibi enerjisi yüksek bir il. O enerjiye kendinizi kabul ettirirseniz sizi sahipleniyor ve büyük denizlere ulaştırıyor. Doğrusu ben Rizeli dostlarımızla o enerjiyi, gönül bağını yakalamış gibi hissediyorum kendimi. Zor zamanlarda bilgimiz, yeteneğimiz ve tecrübemiz ölçütünde güzel ve anlamlı işler yapmaya gayret ettik,dostlar edindik ve bu dostluklarımız nerede olursak olalım devam edeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Rize’nin siyaseti, sivil toplum kuruluşları, insanı, iş dünyası hep bizlere destek oldu, sahiplendi ve benimsedi. Yeni valimiz değerli meslek büyüğüm İhsan Selim Baydaş'ında, bilgi birikimi, tecrübesi ve bölgeye hakimiyeti ilimize kıymetli birçok katkıları olacağına inanıyorum” dedi. 

Rize’nin kalbinde ve gönlünde her zaman özel bir yeri olacağını söyleyen Sarı, “Bu süreçte farkında olamadan çok derin bir bağ kurmuşuz. Hakkettiğimizin fazlasıyla bir sevgi, ilgi ve desteğe mazhar olduk. O anlamda bizde oluşan bu vefa duygusu hayatımızın sonuna kadar gönlümüzde var olacak ve bu gönül bağı kopmayacak. Her şey Rizeli vatandaşlarımızın gönlünce olsun. Rize insanı Rizeliler kadirşinas hakikaten candan insanlar. Bu coşkulu hallerinin kendine has bir güzelliği var. Biz Rize’yi unutmayız, onlarda bizi unutmaz inşallah. Hüzünlüyüz, gönlümüzü burada bırakarak yeni görev yerimize gidiyoruz” diye konuştu.    

Sarı, Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliği görevine yarın itibariyle başlayacak.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül'e kadar uzatıldı

Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül'e kadar uzatıldı

  • 0
  • 0
Yılanın ısırdığı 15 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı

Yılanın ısırdığı 15 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı

  • 0
  • 0

Rizespor'un 'Tapucu' lakaplı futbolcu kimdir?