Giresun plajlarında deniz suyu temiz çıktı

Giresun plajlarında deniz suyu temiz çıktı

  • 0
  • 0

Giresun'da halkın yoğun olarak kullandığı 23 plajdan alınan deniz suyu numunelerinin analiz sonuçları yüzme açısında sağlıklı olduğunu belirlendi.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından toplanan numuneler, Giresun Halk Sağlığı Laboratuvarı’nda detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan analizler sonucunda Giresun Merkez, Bulancak, Eynesil, Görele, Keşap, Piraziz ve Tirebolu ilçelerindeki plajlardan alınan numuneler, "İyi" kalite sınıfında yer aldı.

Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Analizler yüzme suyu kalitesi yönetmeliği çerçevesinde, bağırsak kaynaklı bakteriler olan İntestinal Enterokok (İ.E.) ve Escherichia Coli (E.C.) parametrelerine göre değerlendirildi. Tüm numuneler, kılavuz ve zorunlu değer sınırları içinde kalarak standartlara uygun bulundu" ifadelerine yer verildi.

Yaz sezonu boyunca her 15 günde bir deniz suyu numunesi alımına devam edileceği ve halk sağlığını koruma çalışmalarının aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Haber : İHA

Yorum Yap

Yüzde 33 Amonyum Nitrat gübresine kullanım izni

Yüzde 33 Amonyum Nitrat gübresine kullanım izni

  • 0
  • 0
Tokat'taki depremde hasar gören minare, kontrollü olarak yıkıldı

Tokat'taki depremde hasar gören minare, kontrollü olarak yıkıldı

  • 0
  • 0

Rizespor tarihinde, en fazla hangi yabancı ülkeden futbolcular forma giymiştir?