Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

  • 0
  • 0

Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor, 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Peki Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11'ler.

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi dış sahada son olarak Mayıs 1981'de yenmeyi başaran Çaykur Rizespor, yaklaşık 42 yıldır rakibini deplasmanda mağlup edemiyor. 

Bu sezon ligde oynadığı 6 maçı da kazanarak topladığı 18 puanla lider durumdaki sarı-lacivertliler, teknik direktör İlhan Palut'la iyi bir çıkış yakalayan ve 11 puanla 4. sırada bulunan Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. 

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeşil-mavililer 7. hafta müsabakasında 1 Ekim Pazar günü saat 16:00'da Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe'nin konuğu olacak. Karşılaşma beIN SPORTS'dan naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçını hangi hakem yönetecek?
Karşılaşmada Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ile Deniz Caner Özaral yaparken dördüncü hakem ise Sarper Barış Saka yapacak. 

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor Muhtemel 11’ler

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Atilla Mocsi, Emirhan Topçu, Halil İbrahim Pehlivan, Dal Varesanovic, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Gustavo Sauer, Altın Zeqiri, Adolfo Gaıch  

Fenerbahçe: Dominik Livaković, Alexander Djiku, Rodrigo Becão, Ferdi Kadıoğlu, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymański, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko  

Fenerbahçe’de İki Eksik 

Fenerbahçe, Rize ekibiyle maçında iki oyuncusundan yararlanamayacak. Sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

İki grup arasındaki silahlı çatışma güvenlik kamerasına yansıdı

İki grup arasındaki silahlı çatışma güvenlik kamerasına yansıdı

  • 0
  • 0
Trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı

Trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı

  • 0
  • 0

Rizeli bürokrat Fehmi Rasim Çelik Rize'nin hangi ilçesindendir?