Ekşi: Birincil hedefimiz İkizdere'yi ihya etmektir

Ekşi: Birincil hedefimiz İkizdere'yi ihya etmektir

  • 0
  • 0

AK Parti İkizdere Belediye Başkan Adayı Abdi Ekşi, "İlçemiz için birincil hedefimiz İkizdere’ye hak ettiği hizmeti sunmak ve İkizdere’yi ihya etmektir" dedi.

AK Parti İkizdere Belediye Başkan Adayı Abdi Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Ekşi'ye ziyaretlerinde İlçe Başkanı Serkan Yılmaz, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Adayları ile AK Parti Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Ekşi, "Bildiğimiz gibi önceki genel seçimlerde Rize’de AK Parti’ye en çok oy veren ilçemiz İkizdere olmuştur. AK Parti nazarında her anlamda özel bir yere konumlanan ilçemiz için birincil hedefimiz İkizdere’ye hak ettiği hizmeti sunmak ve İkizdere’yi ihya etmektir. Bu amaç doğrultusunda iletişim ve işbirliğinin hâkim olduğu, hizmet odaklı yönetim anlayışıyla ve büyük bir özveriyle, seçim çalışmalarımızı sürdürerek hedefe emin adımlarla yürüyoruz. İlçemizin bu seçimde de partimize teveccüh göstereceğine gönülden inanıyoruz." dedi.

Yaptığı ziyaretlerde hemşehrilerinin teveccühü ile karşılaştığını aktaran Ekşi; ‘’Seçim ziyaretlerimiz dolayısıyla bir araya geldiğimiz esnafımız, kurum çalışanlarımız ve vatandaşlarımıza benimsediğimiz yönetim anlayışımızdan ve projelerimizden bahsettiğimizde oldukça olumlu dönüşler aldık. Gösterdikleri bu ilgi bizi daha da heyecanlandırdı. Gayemiz tüm vatandaşlarımızı ortak bir paydada buluşturmak, İkizdere’yi birlik ve beraberlik içinde kalkındırmak ve de İkizdere’mizin çehresini güzelleştirmektir. Hazırız ve kararlıyız, birlikte başaracağız." diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Selimiye Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Selimiye Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 5
  • 0
Zihniderin Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Zihniderin Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0

Rize'de kurulan ilk spor kulübü?