EGM personelinin gözü 100 bin TL'lik promosyonda: Ödeme tarihi açıklandı mı?

EGM personelinin gözü 100 bin TL'lik promosyonda: Ödeme tarihi açıklandı mı?

  • 0
  • 0

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personelini kapsayan maaş promosyon anlaşması kapsamında süreç devam ediyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın girişimleriyle yeniden değerlendirilen ihalede en yüksek teklifi veren İş Bankası ile 100 bin TL üzerinden anlaşma sağlanmıştı.

Maaş ödemelerini her ayın 15'inde alan EGM personeli, tek seferde ödenecek olan 100 bin TL'lik promosyonun hesaplara yatacağı tarihi bekliyor. Henüz resmi bir tarih açıklanmazken, ödemelerin Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilmesi öngörülüyor.
 

EFT/Havale Sorunu Çözüme Kavuştu

Öte yandan promosyon süreciyle ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Emniyet Teşkilatı Sendikası, İş Bankası ile yapılan görüşmeler sonucunda EFT, Havale ve FAST işlemlerindeki ücret sorununun çözüldüğünü duyurdu.

Sendikadan yapılan açıklamada, "15 Kasım itibarıyla 7/24 bir şekilde EFT/HAVALE/FAST işlemleri ücretsiz olacaktır. Teşkilat mensuplarımızla kurulacak bu iş birliğinde gösterdikleri hassasiyet için İş Bankasına teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haber : HABER MERKEZİ

Yorum Yap

Çaykur Rizespor-Alanyaspor maçının hakemi belli oldu

Çaykur Rizespor-Alanyaspor maçının hakemi belli oldu

  • 0
  • 0
Uzungöl’de festival öncesi kar mesaisi

Uzungöl’de festival öncesi kar mesaisi

  • 0
  • 0

Çaykur Rizespor ilk hangi yıl Süper Lig' e yükselmiştir?