Efor Çay Feed The Future Ödülü’nün sahibi oldu

Efor Çay Feed The Future Ödülü’nün sahibi oldu

  • 0
  • 0

Türkiye'nin önde gelen beş çay markalarından biri olan Efor Çay, Güvenilir Ürün Platformu tarafından düzenlenen Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi'nde ödüllendirildi.

Efor Çay, "Efor Siyah Dökme Çay Platinum" ve "Efor Narlı Meyve Çayı" ürünleri ile Feed the Future Ödül Töreni'nde iki ödül kazandı. 

Zirve, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, İstanbul Valisi Davut Gül ve TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz'un katılımıyla 16 Ekim Pazartesi günü gerçekleşti. 

Efor Holding çatısı altındaki Efor Çay, Türkiye'nin çay ihtiyacının yüzde 10'unu karşılayan bir marka olarak kendi kendine yetebilen ürkiye için çalıştıklarını ifade eden Efor Çay Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkuş, ‘Çayda kaliteden ödün vermeme' ilkesiyle hareket ettiklerini belirterek, üretimden nihai tüketiciye kadar süreci titizlikle yönettiklerini ve tüketicilere yüzde 100 doğal ve yüksek kaliteli çaylar sunduklarını vurguladı.

Ayrıca, Ar-Ge çalışmaları ve benzeri organizasyonları önemsediklerini dile getirdi. Türkiye'nin verimli topraklarını doğru işlemeyi, Türk markalarını dünyaya açmayı ve Türk ekonomisine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Akkuş, sektör profesyonellerinden oluşan jüri tarafından ödüllendirilmelerinin gurur verici olduğunu ve bu başarının özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti

Efor Çay, Türkiye'nin çay ihtiyacının yüzde 10'unu karşılayan bir marka olarak, yüksek kaliteli çayları tüketicilere sunma amacıyla çalışıyor. Ayrıca, Türk ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen bir çaba içerisinde bulunuyor. Akkuş, sektör temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantının umut verici olduğunu belirtti ve sürdürülebilirlik konusuna vurgu yaptı. 

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Okulda biber gazı topunun patlamasıyla 25 öğrenci gazdan etkilendi

Okulda biber gazı topunun patlamasıyla 25 öğrenci gazdan etkilendi

  • 0
  • 0
Bakan Yumaklı, çay fiyatı tepkilerine yanıt verdi

Bakan Yumaklı, çay fiyatı tepkilerine yanıt verdi

  • 0
  • 1

Rize’de çay üretimi ne zaman başlamıştır?