DOKAP ile Rize Ziraat Odası iş birliği yapacak

DOKAP ile Rize Ziraat Odası iş birliği yapacak

  • 1
  • 0

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan’ı ziyaret ederek, yürütülmekte olan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ’’DOKAP Başkanımızla yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar neticesinde Fatih mahallesinde mülkiyeti odamıza ait olan 15 dönümlük sera ve proje alanında yapılması planlanan ‘Serada Çeli̇kleme Yöntemi̇yle Klon Çay Fi̇dani Yeti̇şti̇rme Projesi̇’ üzerinde çalışmalar ve öngörü ortaya koyduk. Bu konuda arazi üzerinde proje kapsamında çok yönlü bir sera sistemi için yer düzenlemelerini yaparak hazır hale getirdik. Yaklaşık 600 metrekare üzerinde yapılacak olan projede çalışmalarımız devam ediyor.’’ şeklinde konuştu.

Gültekin ise DOKAP olarak Rize Ziraat Odası'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, ”Başkan Bünyamin Arslan’ın yapılacak olan projeyle ilgi sahadaki çalışmaları yakından takip ettiğini biliyoruz. Özellikle Rize ölçeğinde yapılacak olan ‘Serada Çeli̇kleme Yöntemi̇yle Klon Çay Fi̇dani Yeti̇şti̇rme Projesi̇’ bana göre Rize Ziraat Odası için güzel bir adım olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası Sona Erdi

  • 0
  • 0
Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

  • 0
  • 0

'Ah Ulan Ah', 'Anzer Bali', 'Sırmalı' gibi şarkıları seslendiren 2021 yılında hayatını kaybeden Rizeli sanatçı?