CHP'nin aday gösterildi, itiraz etti: Ben AK Partiliyim

CHP'nin aday gösterildi, itiraz etti: Ben AK Partiliyim

  • 1
  • 0

CHP Rize İl Başkanlığı, Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Beldesi başkan adayı olarak AK Parti üyesi Mevlüt Çağıran’ın ismine yer verdi. Çağıran'ın itirazları sonucu ismi listeden kaldırıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Rize’de Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Belde Belediye Başkan adayı olarak AK Parti üyesi Mevlüt Çağıran'ı açıkladı. Çağıran'ın bilgisi dışında yapılan isim listesi açıklama, itirazları sonucu düzeltildi ve ismi listeden silindi.

Büyükköy Belde Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mevlüt Çağıran, Rize Takip'e özel açıklamalarda bulundu. 

Çağıran, CHP Çayeli İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu'nun kendisine adaylık teklif ettiğini ancak kendisinin CHP ile hiçbir bağlantısı olmadığı için bu teklifi reddettiğini  ifade etti. 

Kadıoğlu'nun yaptığı teklifi reddetmesine rağmen adaylığının açıklandığını belirten Çağıran, "Benim CHP ile hiçbir bağlantım yok. CHP'ye oyum da yok. Bu açıklama benim bilgim ve onayım olmadan, benden habersiz yapıldı. İtirazım sonrası ismim kaldırıldı, ailevi baskı yediği için ismini kaldırttı diye yalan konuştular. Ben kendi isteğimle kaldırttım. Çünkü daha önce de söylediğim gibi benim CHP ile hiçbir alakam yok. Ben ve ailem AK Partiliyiz. Ben AK Parti üyesiyim. İsmimin bu şekilde kullanılmasından rahatsızım ve ben konu hakkında hukuki süreç başlatacağım" açıklamasında bulundu.

İŞTE O LİSTE

 

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

  • 0
  • 0
Tornacı: Bu artış esnafın belini bükecektir

Tornacı: Bu artış esnafın belini bükecektir

  • 1
  • 0

Karadeniz'deki yayla yollarını birbirine bağlamayı hedefleye projenin adı nedir?