Çaykur Rizespor'da neden transfer yapılmıyor?

  • 0
  • 0

Rizespor’da transferleri kim yaptığı transfer dönemi bitmesine günler kala hala transferlerin yapılamadığı yapılan transferlerin yetersiz kaldığı konularını Rize Takip ekranlarında değerlendiren spor adamları Osman Öksüz ve İsmet Satır “Bu takımı menajerlere teslim etmeyelim” mesajı verdiler.

Rizespor’da menejerlik yapan Uğur Avadan’ın transfer komitesinde yer aldığını iddia eden Spor Adamı Osman Öksüz, bir takımda 7-8 oyuncu veren menajerin tehlike arz etiğine dikkat çekti. 

Öksüz, Rizespor transfer komitesinin Türkiye’de kimse futbolu bilmiyor da onlar bu işi en iyi yapıyorum havasında olduğunu belirterek, “Kaliteli bir teknik direktörümüz ve başkanımız var. ‘Başkanı neden eleştirmiyorum neden transferler neden yapılmıyor’ diye bana soruyorlar. Bakın Rizespor’un bir transfer komitesi var. Bakan beyinde onayladığı bir komite var. Ben buna şeytan üçgeni diyorum. Başkan İbrahim Turgut transferlere karışmıyor bu transfer komitesi yürütüyor. Başkanda İlhan hocada transfer bekliyor. Transfer komitesindekiler bana göre Rize’ye yanlış yapıyorlar. Uğur Avadan diye bir menajer var transferleri bu menajer yapıyor. Uğur Avadan kim? Türkiye’de bir çok futbolcunun menajerliğini yapan bir isim. Transferin anahtarı bu kişiye verilmiş. Şu an Rizespor’un ne sahada ki oyuncuları yeterli nede kulübesi yeterli. Acil kaliteli 3-5 futbolcu transfer edilmeli fakat geçtiğimiz günlerde Kocaelispor’dan bir transfer yapılmış duyduk şaşırdık. Rizespor’da forma giyme şansı olmayan bir isim. Zaten Kocaelispor’da da beğenilip kampa götürülmemiş. Neler dönüyor anlamakta zorlanıyoruz” dedi.  

Bu ilginç transferleri yapan bu transfer komitesini ve Uğur Avadan’ı Rizespor camiasının istemediğini belirten Spor Adamı İsmet Satır, “Kocaelispor’dan Enes Eski diye bir oyuncu transfer ediliyor. Bu oyuncu neden alındı nasıl alındı kaç para verildi. Bizim alt yapımızda bu futbolcu gibi futbolcu yok mu? Geçen sezondan bu yana transfer edilen bazı oyunculara uçuk rakamlar verilerek bu oyuncular neden başka takımlara gönderildi. Halen daha Uğur Avadan’ın bu kadar kalitesiz transferleri yapıp halen daha burada statta gelip maç izleyip menajerlik yapabiliyorsa bizlere yazıklar olsun!” diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Trafik polisleri okul servislerini denetledi

Trafik polisleri okul servislerini denetledi

  • 0
  • 0
Türkiye'de her yıl 10 bin kişiye lenfoma tanısı konuluyor

Türkiye'de her yıl 10 bin kişiye lenfoma tanısı konuluyor

  • 0
  • 0

Rize'ye en yakın sınır kapısı hangisidir?