Çaykur Rizespor'da kötü gidişat sürüyor

Çaykur Rizespor'da kötü gidişat sürüyor

  • 0
  • 0

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 5 maçı kaybeden Çaykur Rizespor, bu müsabakalarda gol dahi atamadı.

Süper Lig'in ilk iki haftasında 4 puan toplayan Çaykur Rizespor, devam eden süreçte oynadığı 5 maçta ise gol dahi atamadan rakiplerine mağlup oldu.

Bu periyotta Fenerbahçe ve Galatasaray'a 5-0 mağlup olan yeşil-mavililer; Kasımpaşa, Samsunspor ve Alanyaspor karşısında da sahadan 1-0'lık skorlarla yenik ayrıldı.

Gol Atamama Serisini Egale Etmek Üzere
Karadeniz temsilcisi, bu sezon oynadığı karşılaşmalarda lig tarihinde üst üste gol atamadığı en uzun ikinci süreci yaşıyor.

5 maçtır rakip fileleri havalandıramayan Atmacalar, 8. haftada oynanacak Antalyaspor maçında da gol sevinci yaşayamadığı takdirde 1988/1989 sezonunda yaşadığı art arda 6 maçta gol atamama serisini egale edecek.

En Az Gol Atan Takım
Süper Lig'in geride kalan 7 haftasında sadece 3 gol atan Çaykur Rizespor, ligde en az gol atan takım konumunda yer alıyor.

Karadeniz temsilcisi yediği 15 golle de kalesinde 17 gol gören Adana Demirspor'un ardından ikinci sırada konumlandı.

İlhan Palut Yönetiminde İlk
Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Çaykur Rizespor'un başında topladığı 50 puanla kulüp tarihinin en fazla puan kazandığı sezona imza atan teknik direktör İlhan Palut, bu sezon ise yeşil-mavili ekip ile ilk kez üst üste 5 maçta mağlup oldu.

Palut yönetimindeki yeşil-mavililer geçtiğimiz sezonla birlikte Süper Lig'de oynadığı son 13 karşılaşmada sadece 1 galibiyet elde edebildi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Kazaya giden AFAD aracı devrildi, 2 görevli yaralandı

Kazaya giden AFAD aracı devrildi, 2 görevli yaralandı

  • 0
  • 0
Mecliste yeni yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor

Mecliste yeni yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor

  • 0
  • 0

Rize'de kurulan ilk spor kulübü?