Çaykur Didi Stadyumu için düzenleme yapıldı

Çaykur Didi Stadyumu için düzenleme yapıldı

  • 0
  • 1

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un iç saha maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadyumu'nda otopark ve araç geçiş güzergahlarında yeniden düzenleme yapıldı.

Çaykur Rizespor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Çaykur Didi Stadyumu'na ulaşım için Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından otopark ve araç geçiş güzergahlarında düzenlemeler yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, söz konusu düzenlemeler şu şekilde sıralandı:
"1- Menderes bulvarı üzerinde bulunan A rampasından araçlar sadece kapalı otoparka veya protokol tribününe geçebilecektir. 

2- Kapalı otoparkın dağ tarafı kapısı sadece giriş yönlü, kapalı otopark deniz tarafı kapısı ise hem giriş hem de çıkış yönlü kullanılabilecektir. 

3- Protokol tribünü arkasındaki açık otopark alanına sadece plakası önceden listelenen araçlar alınacaktır, diğer protokol araçları kapalı otoparka yönlendirilecektir. 

4- Menderes Bulvarı üzerinde bulunan B rampasından Yenişehir Spor Salonu önü ve arkasındaki veya VİP B tribünü arkasındaki açık otoparklara ulaşım sağlanacaktır. 

5- Yenişehir Spor Salonunun sağ tarafından araç geçişi olmayacaktır. Salonun arka tarafına gitmek isteyen araçlar sol tarafa yönlendirilecek ve işaretlenen alanlara park edecektir. 

6- Maraton tribünü arkasındaki açık otopark yeniden hizmete girmiştir. Araç geçişleri sahil yan yol ve dağ tarafı maraton girişinden yapılacaktır. 

7- Atmaca Spor Mağazası önünden araç geçişi olmayacaktır. 

Değerli taraftarlarımıza ve kamuoyuna duyurulur."

Haber : MELDA AYSU

  • Misafir

    Misafir

    Ne kadar düzenlerken düzenle, o stad adam olmaz ve hem de o stad Rizespor'a yakışmıyor. Devlet bir çok ilde devasa büyük stadlar yaptı, Rizespor'a mı yapamıyor. Bakan da Rizeli, ayıp oluyor...

    Cevap yaz
    11.11.2023 15:34
Yorum Yap

Sancaktutan'dan önemli vaat

Sancaktutan'dan önemli vaat

  • 1
  • 0
Çaykur Rizespor-Samsunspor maçının hakemi belli oldu

Çaykur Rizespor-Samsunspor maçının hakemi belli oldu

  • 1
  • 0

Rizespor'un ilk renkleri nedir?