Çayeli'nde 'Engelsiz Yaşam Atölyesi' düzenlenen törenle açıldı

Çayeli'nde 'Engelsiz Yaşam Atölyesi' düzenlenen törenle açıldı

  • 0
  • 0

Çayeli Kaymakamlığı ve Çayeli Bakır İşletmeleri iş birliği ile yapılan 'Engelsiz Yaşam Atölyesi' düzenlenen törenle hizmete girdi.

Çayeli Kaymakamlığı'nın projesini yaptığı, Çayeli Bakır İşletmeleri'nin de finansman desteği sağladığı 'Engelsiz Yaşam Atölyesi'nin açılışı; Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkan Vekili Yaşar Sarıibrahim, Çayeli Emniyet Müdürü Gani Bahadır Barakalı, İlçe Jandarma Komutanı Eyüp Uzun, Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi, bürokratlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

"Önemli Olan Zihinlerdeki Engeli Kaldırma"
Açılış töreninde konuşan Vali Baydaş, engelli bireylere hizmetin sosyal devlet olmanın bir gerekliliği olduğunu ve olimpiyatlarda elde edilen başarılara bu bireylere imkanların sağlanmasıyla ulaşıldığını belirterek, "Önemli olan zihinlerdeki engeli kaldırmak ve bunu engel olarak değil, farklılık olarak görebilmek. Engelsiz Yaşam Atölyesi’nin yapımı ve projesine destek veren Çayeli Kaymakamlığı ve Çayeli Bakır İşletmeleri’ne teşekkür ediyorum. Bu birliktelik şehrin diğer bölgelerinde de örnek alınmalı" dedi.

Kaymakam Demirel de yaptığı konuşmada, bir engelli vatandaşı ziyaretlerinde gündeme gelen sıkıntıyı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Aile Destek Merkezi ile çalışarak bir proje haline getirdiklerini, finansmanını Çayeli Bakır İşletmeleri’nin üstlenmesiyle hızlı bir şekilde bitirdiklerini ifade ederek, emeği geçenlere şükranlarını iletti. 

Genel Müdür Güreşçi ise yaptığı konuşmada, "Sosyal sorumluluk anlayışımızla bölgemizin, komşularımızın faydalanacağı güzel bir projeye destek olduk, hepimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Trabzon'da bir iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

Trabzon'da bir iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor'un basketbol takımlarından çifte başarı

Çaykur Rizespor'un basketbol takımlarından çifte başarı

  • 0
  • 0

Rize'de 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ardından 46 yıl sonra CHP'den milletvekili seçilen isim?