Çayeli'nde aydınlatma direkleri yenileniyor

Çayeli'nde aydınlatma direkleri yenileniyor

  • 0
  • 0

Rize'nin Çayeli ilçesinde yeni aydınlatma direklerinin montajına başlandı.

Çayeli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçede ömrünü tamamlamış ve eskiyen aydınlatma direklerinin yenilenmesi konusunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin tamamlandığı belirtilerek, "AKSA Enerji'nin belirlediği kriterler kapsamında iş kabulü yapan yüklenici firmanın süreci tamamlamasıyla birlikte Çayeli Belediyesi olarak dekoratif direklerin montajına 'bismillah' diye başlamış bulunuyoruz. Bizzat Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Çiftçi'nin yakından takip etmiş olduğu çalışmalar neticesinde vatandaşlarımızın da özellikle talep ettiği dekoratif direklerin eskileriyle değiştirilmesiyle alakalı girişimlerimiz oldu. Bu girişimimizin ardından da dekoratif direk alımı için ihale sürecini de Çayeli Belediyesi olarak başlattık." denildi.


Açıklamada, yakından takip edilen ve ihalesi yapılmış hazırda bekletilen dekoratif direklerin yüklenici firmanın işi bitirmesinin ardından Yaka mahallesindeki ilçe girişinden montajına başlandığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Sökülen galvanizli direkler ile AKSA Enerji'nin zimmetli direkleri olduğundan ilgili kurumca teslim alınıp başka ihtiyaç duyulan bölgelerde kullanılmak üzere muhafaza edildi. Bilindiği üzere AKSA Enerji ile Karayolları arasında yaşanan yer, yetki ve kanun karmaşası yüzünden ilçemize uzun yıllardır doğalgaz gelememiş idi. 2019 yılında ilçe merkezindeki Yaka'dan başlayıp Kesmetaş mahallesine kadar giden yolun tüm kullanım ve sorumluluğunu üzerimize alarak doğalgaz çalışmalarını başlatmış olduk."

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

İyidere Belediyesi temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor

İyidere Belediyesi temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor

  • 0
  • 0
18 yıl önce kaybolan kadının oğlunun evinin bahçesi kepçeyle aranıyor

18 yıl önce kaybolan kadının oğlunun evinin bahçesi kepçeyle aranıyor

  • 0
  • 0

Uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Beşiktaş eski yöneticisi, Rizeli avukat?